ISTORIJSKA UTAKMICA ZA SASTAV HAJDUK STANKA: Gostovanje Smederevu u polufinalu kupa je dokaz da ekipa raste iz godine u godinu!

Autor:

Sport

15.05.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica za uživanje.

ISTORIJSKA UTAKMICA ZA SASTAV HAJDUK STANKA: Gostovanje Smederevu u polufinalu kupa je dokaz da ekipa raste iz godine u godinu!

Foto: FK Hajduk Stanko

U okviru polufinala kupa FS Regiona Zapadne Srbije ekipa Smedereva ugostiće sastav Hajduk Stanka iz Crne Bare, utakmica je zakazana za sredu, 17. maj od 17 časova.

Republika

Domaćin predstojećeg duela, sastav Smedereva je trenutno na prvoj poziciji na tabeli u Srpskoj ligi Zapad i sa velikim optimizmom ulaze u završnicu prvenstva, sa željom da se nađu na listi učesnika Prve lige Srbije za sledeću sezonu. 

Na četiri kola pre kraja prvenstva Smederevo ima 65 bodova, dok je sastav Borca iz Čačka na drugoj poziciji i vreba svoju priliku sa samo jednim bodom manje u odnosu na lidera. U međusobnim duelima ova dva tima bolji rezultat je ostvario tim iz Čačka, koji će u slučaju istog broja bodova imati prednost za bolji plasman na tabeli.

 

 

U sredu će se nasuprot igrača Smedereva naći sastav Hajduk Stanka koji se trenutno nalazi na trećoj poziciji Mačvanske okružne lige sa samo tri boda zaostatka za liderom na tabeli. Predstojeći duel će sigurno ući u anale kluba iz Crne Bare, gostovanje gigantu, nekadašnjem Sartidu koji je u svoje vreme igrao i evropske mečeve.

Duel sa srpskoligašem će za sportski kolektiv Hajduk Stanka biti od velikog značaja, ne toliko zbog rezultata koliko zbog samog rasta kluba i napredovanja iz godinu u godinu.

Republika

Foto: FK Hajduk Stanko

Bojan Jurišić

Talentovani fudbaler Hajduk Stanka, Bojan Jurišić izneo je svoja očekivanja pred susret na stadionu "Bora Beka" u Kostolcu:

- Nakon pobede protiv Ribnice iz Mionice u četvrtfinalu kupa, idemo na megdan ekipi Smedereva koja je aktuelni prvak Srpske lige Zapad. To je dovoljan motiv da pružimo otpor i damo 100% sebe i pokažemo da smo zasluženo u ovom polufinalu. Utakmica će biti teška kao i svaka druga, atmosfera u timu je odlična, verujem u saigrače, na nama je da se potrudimo i napravimo još jednu senzaciju, i iskorak u našoj dugogodišnjoj istoriji. Pokazali smo da možemo da se nosimo sa protivnicima iz višeg stepena takmičenja, kada to kažem, mislim na pobede u kupu protiv već gore navedene Ribnice, rezultatom od 3:1. Kao i pre toga, pobeda protiv Mačve 2005 iz Bogatića, rezultatom 2:1. Pružićemo maksimum i osvetlati obraz Hajduk Stanka.

Zbog suspenzije stadiona Smedereva, utakmica će biti odigrana na stadionu "Bora Beka" u Kostolcu na kojem tim Smedereva trenutno igra domaće mečeve.

Smederevo - Hajduk Stanko (Crna Bara)

Sreda, 17. maj od 17 časova

Stadion "Bora Beka" u Kostolcu

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading