MATEMATIKA JE PROSTA: Poletu u poslednja četiri kola "juri" šest bodova za viši rang!

Autor:

Sport

13.05.2023

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rudar takođe ima svoju računicu, pitanje opstanka i dalje nije rešeno.

MATEMATIKA JE PROSTA: Poletu u poslednja četiri kola "juri" šest bodova za viši rang!

Foto: FK Polet Novi Karlovci

U okviru 23. Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) ekipa Poleta (Novi Karlovci) ugostiće sastav Rudara iz Vrdnika, utakmica se igra u nedelju, 14. maja od 17 časova.

Republika

Domaćin predstojećeg duela se sa učinkom od 17 trijumfa, tri remija i dva poraza nalazi na prvoj poziciji na tabeli sa 54 osvojenih bodova, prednost u odnosu na prvog pratioca, Krušedol iznosi šest bodova. Prošle nedelje sastav Poleta je upisao tek drugi put ove sezone ostao bez bodova, savladani su na gostovanju u Ašanji rezultatom 2:1.

U Novim Karlovima tim igra jako dobro, na dosadašnjih 11 mečeva imaju učinak od deset pobeda i samu jednu bodelu bodova, sa njihovog terena u dosadašnjem toku sezone ni jedan protivnik nije odneo ceo plen. Jedini sastav koji je uspeo da odnese barem bod jeste Krušedol koji je taj bod upisao posle rezultat 2:2.

Iz redova Poleta su povodom predstojećeg meča poručili:

- Posle poraza prošle nedelje u Ašani u 87. minutu iz penala i odlične utakmica koja je viđena tada, naši momci ovoga vikenda dočekuju tim koji vodi grčevitu borbu za opstanak. Posle dva meča vraća se prvi strelac lige Kesić u naš sastav, kao i Vučković koji je protiv Ljukova dobio crveni karton. Pozivamo sve navijače Poleta u nedelju da dođu i podrže naše momke kojima trebaju dve pobede u poslednja četiri kola za ulazak u Sremsku ligu. 

Nasuprot igrača Poleta u nedelju će se naći sastav Rudara koji je trenutno sa 27 osvojenih bodova na desetom mestu u ligi. Tim iz Vrdnika je dosadašnji bodovni saldo obezbedio preko osam trijumfa i tri remija, dok su u 11 situacija ostali praznih šaka.

Ekipa Rudara je u devet odigranih mečeva ove sezone "dopisala" 14 bodova što nam kazuje da dosta bolje partije pružaju od starta prolećnog dela prvenstva, nego u prvom delu sezone. Kada je reč o njihovim mečevima na gostovanjima ove sezone su na 11 gostujućih terena upisali četiri trijumfa, jedan remi i šest poraza. 

Prvi duel ova dva tima igran u Vrdniku završen je pobedom Poleta na gostovanju rezultatom 2:1.

Polet (Novi Karlovci) - Rudar (Vrdnik)

Nedelja, 14. maj od 17 časova

Teren u Novim Karlovcima

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading