DEMONSTRACIJA MOĆI PARTIZANOVIH BEBA: "Bulke" uvenule u "Zemunelu"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.04.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na terenu je postojla samo jedna ekipa.

DEMONSTRACIJA MOĆI PARTIZANOVIH BEBA: "Bulke" uvenule u "Zemunelu"!

Foto: Starsport

Milan Stojanoski

Fudbaleri Zvezdare jesenji deo šampionata okončali su na liderskoj poziciji Srpske lige Beograd i smatrani su jednim od glavnih favorita kada je u pitanju borba za plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

 

Međutim, od samog starta nastavka takmičenja, popularne "bulke" ne liče na ekipu koja je u prvoj polovini sezone pretrpela svega jedan poraz (Brodarac 0:2) i u prvih sedam prolećnih duela, klub nije osetioslast pobede.

Činilo se da će ubedljiv trijumf nad lazarevačkim Borcem (5:0) pokrenuti ekipu sa stadiona u Ulici Ljubice Vuković, ali nakon remija u Dobanovcima, usledilo je razočaravajuće gostovanje na igralištu Sportskog centra "Partizan-Teleoptik".

Popularni "optičari", ili kako se od milošte među navijačima klba iz Humske ulice, zazivaju "Partizanove bebe", očitali su lekciju ekipi sa Bulbuldera i stigli do ubedljivog trijumfa rezultatom 3:0.

Puleni trenera Milana Stojanoskog sada se nalaze u seriji od tri uzastopna trijumfa, a u psolednjih sedam mečeva zabeležili su četiri pobede i tri remija čime su sasvim zasluženo stigli do treće pozicije beogradske grupe srpskoligaškog karavana iza neprikosnovenih Zemuna i OFK Beograda.

Foto: FK Zvezdara

Novi neuspeh "bulki"

 

- Srpska liga Beograd, 25. kolo:

Teleoptik (Zemun) - Zvezdara (Beograd) 3:0 (2:0)

Stadion: Sportski centar "Partizan-Teleoptik"

Gledalaca: 100

Sudija: Nenad Lakićević

Strelci: Purić 8`, U. Stojanović 30`, Lakićević 64`

Žuti kartoni: Čermelj, Kekić, Purić i Lakčević (Teleoptik); Milićević, Grbović i S.Milanović (Zvezdara)

Teleoptik (Zemun): Gočmanac, Stanković, Kekić, U.Stojanović, Subotić, Purić, Čermelj (Đurić), Lekić (Simović), Lakčević (Knežević), Petrović (L.Stojanović), Krstić.

Zvezdara (Beograd): Nikolić, Zvizdić (Janković), Rak (Hrnjaz), Sarić, Milićević (N.Milanović), Beriša, Vukićević  Vuković (Grbović), Karić (S.Milanović), Đorđević, Todorović.

U narednoj takmičarskoj rundi, Zvezdara dočekuje novobeogradsko Ušće, dok će Teleoptik odmeriti snagu sa ekipom Budućnosti u Dobanovcima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading