PRVI ČOVEK LIDERA NEMA DILEMU: Do kraja sezone hoćemo sve pobede i da takmičenje okončamo u velikom stilu! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.04.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodni put, tekst o njima započeli smo rečenicom "Pazi, pazi, Pepeljevac gazi,..." i nismo pogrešili.

PRVI ČOVEK LIDERA NEMA DILEMU: Do kraja sezone hoćemo sve pobede i da takmičenje okončamo u velikom stilu! (VIDEO)

Foto: FK Pepeljevac

Fudbaleri Pepeljevca ubedljivo drže lidersku poziciju Međuopštinske lige Kolubara - "grupa Istok" sa deset bodova prednosti u odnosu na prvog rivala, ekipu Sovljaka i u ovom momentu se čini da je njihv plasman u viši rang takmičenja, Kolubarsku okružnu ligu, sasvim izvestan.

 

U okviru 20. takmičarske runde Pepeljevac je dočekao neugodn ekipu Crvene jabuke sa Uba predvođenu bivšim superligaškim igračem i prvim strelcem lige Milošem Bokićem. Utakmica je protekla u potpunoj dominaciji domaćeg sastava koji je pitanj pobednika rešio već u 75. minutu susreta kada su stigli do prednosti od 5:1. U listu strelaca, tri puta se upisao do skoro najbolji fudbaler Zone Kolubarsko-mačvanske Dragiša Savković, dok su po jedan pogodak postigli Milan Grujičić i Aleksandar Savković. Trener Pepeljevca Milisav Jovanović vrši dve izmene, ali na scenu stupa najbolji strelac lige Bokić, fudbaler ekipe sa Uba, koji postiže dva brza pogotka, ali je to bilo sve što su fudbaleri Crvene jabuke učinili.

 

 

Gostovanje u Stublenici proteklo je onako kako su gostujući fudbaleri želeli. Od samog starta meča fudbaleri Pepeljevca su atakovali ka golu domaćina, ali prilike Milana Pavlovića i Dragiše Savkovića nisu idovele do promene rezultata. Ipak, u 19. minutu Dragiša Savković uspeva glavom da zatrese mrežu i minimalnom prednošću gostiju, odlazi se na odmor.

Nastavak susreta protekao je u potpunoj dominaciji Pepeljevca. Dragiša Savković svojim drugim pogotkom, duplira prednost. Treći pogodak postiže Miloš Adamović maestralnim šutem sa distance, da bi "tačku na i" stavio fudbaler OFK Stublenice koji nakon kornera nespretno interveniše i matira svog golmana za konačnih, OFK Stublenica - Pepeljevac 0:4.

Nakon navedenih uspeha prvi čovek Pepeljevca je izjvio:

- Ko ne bi bio zadovoljan kada na svakoj utakmici postižemo četiri ili pet pogodaka. Ocekujemo i da povećamo efikasnost, jer nam se priključuje napadač Milan Pavlović koji je u prvom delu na šest mečeva postigao čak 12 golova, tako da uz Dragišu Savkovića očekujemo pune mreže protivnika. Takođe imamo siguran tandem golmana Mladen Lazić i Mihajlo Radojičić koji su primili najmanje golova u ligi. Bitna stvar je da se ne osvrćemo na rezultate drugih ekipa, već igramo za sebe, cilj je da do kraja pobedimo sve, ukoliko je to moguće i na velika vrata uđemo u Kolubarsku okruznu ligu.

Foto: FK Pepeljevac

Neprobojni tandem Pepeljevca

 

Da podsetimo, u okviru 22. runde Međuopštinske lige Kolubara - "grupa Istok", ekipa Pepeljevca je slobodna, a narednog vikenda sledi gostovanje u Pambukovici gde će se sastati sa isotimenom ekipom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading