JUŽNOAMERIČKA ATMOSFERA: Navijači podržali fudbalere pred odlučujuće prvenstvene susrete - Rušanj je goreo! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.04.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na redeu su odlučujuće bitke.

JUŽNOAMERIČKA ATMOSFERA: Navijači podržali fudbalere pred odlučujuće prvenstvene susrete - Rušanj je goreo! (VIDEO)

Foto: FK Rušanj

Takmičenje u okviru Prve beogradske lige - "grupa B" doseže svoju kulminaciju. Raspored je takav da se u naredna dva prvenstvena kola može i definitivno rešiti pitanje šampiona i putnika u viši rang, Beogradsku zonu.

 

Aktuelni lider na tabeli ekipa Rušnja u nedelju 30. aprila sa početkom od 16.30 časova dočekuje tim OFK Budućnosti iz Dudovice sa kojom u ovom momentu deli lidersku poziciju na tabeli sa 48 osvojenih bodova, a domaćin pored želje da trijumfom u derbiju stigne do bodovne prednosti, ima i dodatni motiv s obziroma da je prvi ovosezonski duel dve ekipe, tim iz Dudovice rešio u svoju korist rezutatom 1:0. Ujedno je to i jedini neuspeh koji je tim iz Rušnja doživeo u aktuelnoj sezoni.

Uoči velikog derbija, navijači Rušnja su se okupili na treningu svoje ekipe i u sjajnoj atmosferi uz pesmu i pirotehnička sredstava, zasigurno dali dodatni vetar u leđa svojim ljubimcima da u duelu protiv OFK Budućnosti pruže svoj maksimum i stignu do željenog rezultata.

 

 

- Prva beogradska liga - "grupa B", 20. kolo:

Rušanj (Rušanj) - OFK Budućnost (Dudovica)

Stadion: FK Rušanj

Datum: Nedelja, 30. april

Početak: 16.30 časova

Treba napomenuti da nakon susreta protiv rivala iz Dudovice, ekipu Rušnja u narednoj takmičarskoj rundi očekuje novi veliki derbi. Već 6. maja gostuju u Baćevcu, ekipi BSK 1926 koja se u ovom moemntu nalazi na trećoj poziciji sa samo bodom manje u odnosu na vodeći dvojac.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading