U LOZNI NIŠTA NOVO: Sloga se prelepom igrom revanširala Stepošu za poraz iz prvog dela prvenstva!

Autor:

Sport

20.04.2023

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni najstariji ljubitelji fudbala u Lozni ne pamte bolje poluvreme svojih pulena od prikazanog.

U LOZNI NIŠTA NOVO: Sloga se prelepom igrom revanširala Stepošu za poraz iz prvog dela prvenstva!

Foto: FK Sloga Lozna

U okviru 26. kola Prve rasinske okružne lige ekipa Sloge iz Lozne ugostila je sastav Gornjeg Stepoša, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 4:0.

Republika

Sloga i Gornji Stepoš su u ovaj duel ušli sa deobe druge pozicije pozicije na tabeli, na kojoj su zajedno bili sa po 40 bodova, osam manje u odnosu na drugoplasiranu Slogu iz Ćićevca. 

Krenula je Sloga silovito od samog starta meča i već u petom minutu lopta je završila u mreži golmana gostiju, Anđelkovića. Nedeljković je uputio odličan pas do Marka Kovačevića koji je "uleteo" u kazneni prostor protivnika i odličnim udarcem poslao loptu u gol, 1:0 za domaćina.

Mogli su igrači Sloge ubrzo do dupliranja prednosti, ali je udarac Miloša Kovačevića izblokiran.

Pokušavali su gosti da se trgnu posle ranog gola u njihovoj mreži i u 13. minutu su imali odličnu priliku za izjednačenje. Zdravković je probio po levoj strani i uputio centaršut u srce šesnaesterca gde je najviši u skoku bio Dalibor Janić, ali je njegov udarac krajnjim naporom izbacio golman Savić u korner. 

U 18. minutu opet Kovačević trese mrežu Stepoša, ali ovoga puta Miloš. Posle oduezete lopte na sredini terena krenuo je sam ka golu i odličnim udarcem je duplirao prednost Sloge, 2:0.

Tri minuta kasnije beležimo odličan pokušaj iz prekida za goste, sa oko 25. metara Milosavljević je perfektno šutirao, ali je Savić opet sačuvao svoju mrežu.

Skoro identična prilika viđena je i na drugoj strani, ali je ovoga puta Stojanović posle izvedenog slobodnog udarca izašao kao pobednik u duelu sa gostujućim golmanom, 3:0. 

Pet minuta pred kraj prvog dela igre na centaršut Velisavljevića odlično se snalazi Andrejić, 4:0.

Konačan rezultat prvog poluvremena postavljen je u 44. minutu kada je dosuđen kazneni udarac za Slogu. Siguran egzekutor najstrožije kazne bio je Boban Velisavljević, 5:0. 

Posle desetominutne pauze domaći su "povukli ručnu" i uglavnom se igralo na sredini terena sa povremenim pokušajima iz kontranapada. 

Bilo je prilika na obe strane, ali se rezultat nije menjao. U redovima gostiju izvršene su sve dostupne izmene sa ciljem da se promeni stanje na terenu, ali danas iskusna ekipa Stepoša nije mogla više zbog velike raspoloženosti domaćih igrača.

Sloga (Lozna) - Gornji Stepoš 5:0 (5:0)

Sloga: Savić, D. Vasiljević, Stojanović (od 73' A. Vasiljević), Andrejić, Milojević, Milosavljević, Nedeljković (od 76' Dimitrijević), Mladenovič, Ma. Kovačević, Mi. Kovačević, Velisavljević

Stepoš: Anđelković, N. Milosavljević, Dačić (od 34' Đokić), Stojadinović (od 62' V. Milosavljević), Zdravković, Da. Janić, Ristić, Du. Janić (od 52' Aleksić), Marković, Slavković, Milićević (od 62' Vlajić)

Ovom pobedom ekipa Sloge je stigla do druge pozicije na tabeli, nastavljena je odlična igra ove sezone, posebno na domaćem terenu gde su pretrpeli samo jedan poraz.

U sledećem kolu Sloga gostuje Rubinu (Donji Stupanj), dok Gornji Stepoš opet igra van svog terena, ovoga puta protiv ekipe Gradine iz Pejovca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading