VEČITI DERBI NA VASKRS: Tabela u duelu ova dva tima nikada nije bila merilo!

Autor:

Sport

14.04.2023

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači oba tima žele da upišu prvu prolećnu pobedu.

VEČITI DERBI NA VASKRS: Tabela u duelu ova dva tima nikada nije bila merilo!

Foto: FK Mladost Svileuva

U okviru 14. kola Gradske lige Šabac-Pocerina ekipa Borca (Batalage) ugostiće sastav Mladosti iz Svileuve, utakmica je zakazana nedelju, 16. april od 11 časova. 

Republika

Domaćin nedeljnog susreta, ekipa Borca se trenutno sa devet osvojenih bodova nalazi na pretposlednjoj poziciji na tabeli. Sastav iz Batalaga je svoj bodovni saldo "osigurao" sa tri trijumfa i sva tri je upisao na svom terenu.

Od starta prolećnog dela prvenstva Borac je oba meča odigrao van svog terena i oba puta je ostao bez bodova. Trenutno se ekipa nalazi na učinku od tri vezana poraza.

U nedelju će nasuprot domaćeg Borca biti ekipa Mladosti koja se trenutno sa 20 bodova nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli. Tim iz Svileuve se tokom zimskog prelaznog roka odlično pojačao i cilj do kraja sezone je pozicija koja daje priliku za igranje višeg ranga.

Na startu prolećnog dela prvenstva u Svileuvu je gostovao jesenji prvak i uspeo je da odnese sva tri boda rezultatom 4:1, u prošlom kolu ekipa Mladosti je gostovala drugoplasiranom Rankovcu (Nakućani) i tu je uspela da upiše jedan bod.

Na gostovanjima sastav Mladosti je u dosadašnjem toku sezone na pet mečeva upisao isto toliko bodova. Trenutno učinak tima iz Svileuve van svog terena je jedna pobeda, dva poraza i isto toliko nerešenih ishoda.

Iz redova Mladosti su povodom predstojećeg meča poručili:

- Nakon dva takmičarska derbija čeka nas onaj najvažniji, protiv Batalaga. Tabela nikada nije bila merilo, jer susret naša dva kluba odavno ostavlja ostatak takmičenja u senci. Ovo je utakmica za čast i prestiž.

Prvi duel ova dva tima igran u Svileuvi završen je pobedom Mladosti rezultatom 4:2.

Borac (Batalage) - Mladost (Svileuva)

Nedelja, 16. april od 11 časova

Teren Borca

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading