OPŠTINSKI DERBI U JOVANOVCU: Sloga i Rad od starta prolećnog dela igraju jako dobro!

Autor:

Sport

14.04.2023

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta toga se promenilo u redovima oba tima od poslednjeg ligaškog duela.

OPŠTINSKI DERBI U JOVANOVCU: Sloga i Rad od starta prolećnog dela igraju jako dobro!

Foto: FK Sloga 1980 Jovanovac

Očekuje se jako zanimljiv meč

U okviru 21. kola Nišavske okružne lige ekipa Sloge 1980 iz Jovanovca ugostiće sastav Rada iz Merošine, utakmica je zakazana za subotu, 15. april od 16 časova.

Republika

Novajlija u okružnom rangu, ekipa Sloge je prvi deo sezone završila na poslednjem mestu na tabeli sa samo šest osvojenih bodova. Tokom zimskog prelaznog roka određen je odličan posao što se u uvodnim kolima prolećnog dela i pokazalo. Tim iz Jovanovca se trenutno sa 16 bodova nalazi na deobi 12. pozicije.

Od starta prolećnog dela Sloga se nalazi na učinku od tri trijumfa, jedne podele bodova i jednog poraza. U poslednja dva kola ekipa je zabeležila dve pobede i u odličnom raspoloženju dočekuju predstojeći duel.

U Jovanovcu će sutra gostovati ekipa Rada koja je takođe tokom zimske pauze odradila odličan posao. U drugom delu prvenstva tim iz Merošine beleži odlične rezultate, što se može videti i po broju osvojenih bodova. Trenutno se nalaze na desetom mestu i njihov bodovni saldo "stoji" na broju 19.

Mladi igrač tima iz Merošine, Darko Mitić je povodom sutrašnjeg meča izjavio:

- Spremni smo i motivisani da ostvarimo dobar rezultat. Idemo u goste ekipi Sloge koja se po mom mišljenju nalazi nezasluženo na trenutnoj poziciji na tabeli. Očekujem duel sa puno borbe, a nadam se i golova. Naša igra u prethodnim utakmicama je jako dobra i ukoliko i sutra odigramo kako znamo ne sumnjam u tri boda. Pozivam našu publiku da dođe i podrži nas kao što je to radila i do sada. 

Prvi duel ova dva tima igran na stadionu "Rovče" u Merošini završen je pobedom Rada rezultatom 4:1.

Sloga 1980 (Jovanovac) - Rad (Merošina)

Subota, 15. april od 16 časova

Teren u Jovanovcu

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading