PAUZA OD NEDELJU DANA JE GOTOVA: Nastavlja se ligaški deo takmičenja, Trešnjevica dočekuje ekipu Mladosti iz Jelenca!

Autor:

Sport

14.04.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će ova iznenadna pauza poremetiti planove ekipama?

PAUZA OD NEDELJU DANA JE GOTOVA: Nastavlja se ligaški deo takmičenja, Trešnjevica dočekuje ekipu Mladosti iz Jelenca!

Foto: FK Trešnjevica

U okviru 13. kola Međuopštinske lige Aranđelovac-Topola ekipa Trešnjevice će ugostiti sastav Mladosti iz Jelenca, utakmica je zakazana za nedelju, 16. april od 16 časova. 

Republika

Domaćin nedeljnog susreta, ekipa Trešnjevice tokom cele sezone igra u promenjivoj formi, trenutno se sa učinkom od šest trijumfa, pet poraza i jedne podele bodova nalaze na petom mestu na tabeli. 

Na domaćem terenu u Gornjoj Trešnjevici ekipa igra jako dobro ove sezone, na šest odigranih susreta nalaze se na učinku od pet trijumfa i samo jednog poraza. Jedini tim koji je uspeo da odnese ceo plen sa njihovom stadiona je Venčani, koji je slavio sa 3:2.

Na otvaranju prolećnog dela prvenstva tim Trešnjevice je upisao poraz na gostovanju ekipi B 2000, domaćin je tom prilikom slavio rezultatom 3:1.

Ekipa Mladosti, nedeljni duelista Trešnjevici se trenutno sa 24 osvojena boda nalazi na prvoj poziciji na tabeli koju deli sa sastavom Kopljari. Tim iz Jelenca se u dosadašnjem toku sezone na gostovanjima nalazi na učinku od tri pobede, dve podele bodova i jednog poraza. 

Mladost je ove sezone u ligi upisala dva poraza, jedini poraz na domaćem terenu posle velikog preokreta upisala je upravo protiv svog predstojećeg rivala.

Iz redova Mladosti su povodom nedeljnog meča poručili:

- Odlaganje prošlonedeljnog kola je dovelo do toga da naša ekipa gostuje na Uskrs, sigurno bi po nas bilo bolje da smo domaćini, kako zbog naše publike tako i zbog samog ambijenta. Očekuje nas duel sa ekipom Trešnjevice koja je u prvom susretu našu dobijenu utakmicu pretvorila u njihovu pobedu. Pokušaćemo da se revanširamo za taj poraz, nadamo se da će na ovaj veliki praznik mnogi naši navijači doći kako bi nam dali vetar u leđa. 

Trešnjevica (Gornja Trešnjevica) - Mladost (Jelenac)

Nedelja, 16. april od 16 časova

Teren Trešnjevice

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading