SASTAV IZ DRAGINJA PRIŠAO NA TRI BODA LIDERU: Na gostovanju fenjerašu ekipa Vojvode Stepe je minimalcem stigao do tri boda!

Autor:

Sport

27.03.2023

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman domaćih je sprečio goste da ranije osiguraju sva tri boda!

SASTAV IZ DRAGINJA PRIŠAO NA TRI BODA LIDERU: Na gostovanju fenjerašu ekipa Vojvode Stepe je minimalcem stigao do tri boda!

Foto: FK Vojvoda Stepa Draginje

U okviru 16. kola Međuopštinske lige Pocerina u nedelju je odigran duel između ekipe Mrovska, koja je ugostila sastav Vojvode Stepe. Prvi susret ova dva tima igran u Draginju završen je pobedom domaćina rezultatom 7:3. 

Republika

Domaćin susreta je u prva dva kola prolećnog dela prvenstva zabeležio dva poraza, dok je gost u totalno suprotnoj formi. Sastav iz Draginja je na maksimalnom učinku od šest bodova iz dve utakmice.

Po stanju na tabeli i trenutnoj formi ovo je na papiru trebao biti lak zadatak za gostujući tim, ali na terenu nije to izgledalo baš tako.

Domaći tim se na ovoj utakmici nije branio, niti je čekao kontru, partija koju su pružili pokazuje da se nezaluženo nalaze u situaciji u kojoj su. Igrači Mrovske su totalno rasterećeno ušli u ovaj susret.

Imali su gosti svoje prilike u prvoj polovini prvog dela igre, ali je golman Nenad Protić u par navrata odlično intervenisao.

Prvi gol na meču viđen je u 32. minutu. Krenula je kontra ka golu domaćina, Stojanović je odlično pronašao Ignjatovića koji je kroz sredinu probio ka polovini protivnika, a zatim je odlično uposlio Bojovića koji je u izglednoj prilici sproveo loptu u mrežu, 1:0 za sastav Vojvode Stepe.

Prvi deo igre je završen minimalnom prednošću gostujućeg tima. 

U drugom poluvremenu gosti su pokušavali da dupliraju svoju prednost kako bi utakmicu uveli u mirnu završnicu, ali im se na putu isprečio odlični golman Nenad Protić.

Sastav Mrovske gotovo da nije imao ozbiljnijih prilika pred golom Barjaktarova, pa je utakmica završena rezultatom koji je postavljen u 32. minutu.

Glavni sudija na meču, Uroš Mirković je pokazao četiri žuta kartona, jedan na strani domaćina i tri igračima gostujućeg tima.

Mrovska - Vojvoda SS (Draginje) 0:1 (0:1)

Mrovska: Protić, A. Petrović, I. Petrović, Stevanović (od 53' Lazarević), Isaković, Golubović, C. Petrović, Stošić, N. Petrović, U. Marković, L. Marković

Vojvoda Stepa: Barjaktarov, Ignjatović (od 69' Vasić), Maletić, Dobrić, Poledica, Stojanović (od 46' Šušić), Lazić, Pajčić, Stanojević, Bogojević, Svičević (od 85' Drobnjak) 

Ovom pobedom, i usled poraza lidera ekipa iz Draginja je sada na samo tri boda zaostatka za prvom pozicijom. Sastav Mrovske je i dalje na poslednjem mestu na tabeli, prvi tim u sigurnoj zoni je trenutno na 10 bodova prednosti.

U sledećem kolu u Draginju gostuje ekipa Letnjikovca, dok igrači Mrovske gostuju timu Šipurske Livade.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading