PODELA BODOVA NA KRALJEVICI: Nakon 197 dana Zaječarska okružna liga ima novog lidera!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.03.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komplikuje se situacija u zaječarskom okružnom fudbalu.

PODELA BODOVA NA KRALJEVICI: Nakon 197 dana Zaječarska okružna liga ima novog lidera!

Foto: FSU Kraljevica

Prvi put još od polovine meseca septembra prethodne godine Zaječarska okružna liga ima novog lidera na tabeli. Punih šest meseci sa ove pozicije "šepurili" su se zaječarski fudbaleri, ali ih je "kiks" u derbiju kola na domaćem terenu, koštao prve pozicije.

 

Duel između "vukova" i "rudara" okupio je na pomoćnom terenu "Grbavice" oko 250 ljubitelja fudbala koji su u prvih 45 minuta meča uglavnom gledali duel između dva šesnaesterca u kojem izglednijih prilika za pogodak nije bilo.

Nastavak meča donosi poptuno drugačiju sliku na terenu. Fudbaleri FSU Kraljevice preuzeli su inicijativu i slobodno se može reći da su Zaječarci dominirali igralištem, ali nisu uspeli da savladaju golmana Sunarića koji je s pravom poneo epitet igrača utakmice.

Domaći fudbaleri nisu uspeli ni da iskoriste brojčanu prednost, s obzirom da je u 70. minutu nakon grubog starta sudija Cvetković pokazao je drugi žuti karton štoperu gostiju Todoroviću.

Na kraju, podela bodova kojom zaječarska ekipa svakako ne može biti zadovoljna.

 

- Zaječarska okružna liga, 16. kolo:

FSU Kraljevica (Zaječar) - Rudar Vrška Čuka (Grljan) 0:0

Stadion: pomoćni teren stadiona "Grbavica"

Gledalaca: 250

Sudija: Ilija Cvetković (Zaječar)

Žuti kartoni: Tomić, Žikić, Brkić (FSU Kraljevica); Todorović, J. Bogdanović, N. Bogdanović, Sunarić (Rudar Vrška Čuka)

Crveni karton: Todorović (Rudar Vrška Čuka)

FSU Kraljevica (Zaječar): Stanojković, Brkić, Pavlov, Ćosić, Jelenković, Tomić, Šafer, Gligorijević, Aleksić, Žikić, Radović.

Rudar Vrška Čuka (Grljan): Sunarić, N. Bogdanović, M. Mihajlović, I. Mihajlović, Bogojević, Todorović, Nikić, Veljković, Rajković, Dumitrašković (Stanković), J. Bogdanović

Remijem u duelu protiv Rudara, Zaječarska okružna liga dobila je i svog novog lidera. Nakon 197 dana, ekipa Trebiča iz Sokobanje se vratila na prvu poziciju, ali ih već naredne nedelje očekuje gostovanj upravo ekipi Rudara Vrška Čuka iz Grljana. U narednom kolu FSU Kraljevica očekuje duel s aPro-Rudarom u Podvisu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading