LOTRIN GAJ JE AMAJLIJA IGRAČIMA TUREKOVCA: Ekipa Mladosi se na gostovanjima do sada nije proslavila!

Autor:

Sport

24.03.2023

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin sa dozom opreznosti ulazi u ovaj meč, ali se nada pobedi!

LOTRIN GAJ JE AMAJLIJA IGRAČIMA TUREKOVCA: Ekipa Mladosi se na gostovanjima do sada nije proslavila!

Foto: FK Turekovac

U okviru 14. kola Gradske lige Leskovac na stadionu Lotrin Gaj ekipa Turekovca ugostiće sastav Mladosti iz Donje Lokošnice. Posle prolećne premijere ova dva tima u različitim raspoloženjima ulaze u ovaj meč.

Republika

Ekipa Turekovca je na startu nastavka prvenstva savladala sastav Jašunje na svom terenu rezultatom 2:0. Usled podele bodova Pomoravlja i Todorovca sada je tim iz Turekovca na deobi četvrtog mesta sa 23 boda. Druga pozicija udaljena je šest, a treća tri boda.

Turekovac je u dosadašnjem delu sezone odigrao pet mečeva pred svojom publikom i tom prilikom je zabeležio četiri pobede i samo jedan poraz. Jedina ekipa koja je uspela da odnese bodove sa Lotrinog Gaja je trenutni lider na tabeli, sastav Morave iz Gložana

Zamenik kapitena nedeljnog domaćina i potpredsednik kluba, Dušan Milenković je povodom predstojećeg meča izjavio:

- Mladost je dobra ekipa koja po kvalitetu sigurno ne zaslužuje da se nalazi na trenutnom mestu na tabeli. Imaju dobar sastav koji igra godinama zajedno. Raduje činjenica da nemamo poraz protiv njih na našem terenu, a u prvom meču sezone smo sa njima remizirali. Smatram da imamo bolji tim, ali to treba dokazati i na terenu. Naš cilj je pobeda i juriš na poziciju koja bi nas odvela u viši rang. 

Sastav iz Donje Lokošnice je sa 16 bodova trenutno na desetoj poziciji na tabeli. Radi se o ekipi koja pretežno dosta bolje partije pruža na svom terenu, što pokazuje i broj osvojenih bodova pred svojom publikom (14). 

Na gostovanjima Mladost je osvojila samo dva boda ove sezone na šest mečeva, bilo je tu nekih tesnih poraza, ali se na kraju broje samo bodovi.

Prvi susret ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je bio 1:1 a domaćin tog meča bila je ekipa Mladosti.

Turekovac - Mladost (Donja Lokošnica)

Nedelja, 26. mart od 11 časova

Stadion Lotrin Gaj

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading