GRADSKOLIGAŠ UMALO IZBACIO EKIPU IZ OKRUŽNOG RANGA: Stanisavljević održao Čekmin u igri, penal serija na kraju odlučila pobednika!

Autor:

Sport

23.03.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Derbija je do pet minuta pred kraj susreta imala rezultat koji ih je vodio dalje..

GRADSKOLIGAŠ UMALO IZBACIO EKIPU IZ OKRUŽNOG RANGA: Stanisavljević održao Čekmin u igri, penal serija na kraju odlučila pobednika!

Foto: Privatna arhiva

Juče su na programu bili mečevi osmine finala kupa Jablaničkog okruga, jedan od zanimljivih susreta igran je između ekipa Derbi 2016 (Vlase) i Čekmina.

Republika

Domaćin susreta, ekipa Derbija je član Gradske lige Leskovac i trenutno drže treću poziciju na tabeli sa zaostatkom u odnosu na lidera od šest bodova, drugoplasirani Atletiko im beži samo tri.

Ekipa Čekmina je član dva ranga jačeg takmičenja, Jablaničke okružne lige i oni takođe drže trenutno treću poziciju, lider je na prednosti od sedam bodova, a drugoplasirani sastav Jedinstva na četiri.

Odlična utakmica viđena je u Vlasu, jako borbena sa dosta duela, ali i ofanzivnom igrom koja je rezultirala sa četiri gola.

Gostujući tim je pred kraj prvog poluvremena preko Jovice Mitića poveo sa 1:0, i to je ujedno bio i rezultat za vreme desetominutne pauze.

Na startu drugog dela, u redovima domaćeg tima ulaze dva igrača sa klupe, a pred sam odlazak na pauzu izvršena je još jedna izmena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika Sport (@nizelige5)

 

Dosta svežiji domaći igrači su krenuli sa nešto ofanzivnijom igrom što je rezultiralo loptom u mreži golmana Dimitrijevića.

Igrao se 57. minut kada je Milan Stanković doneo izjednačenje svom timu, 1:1.

Sve do poslednjih 10 minuta susreta mreže su mirovale na obe strane, a onda su viđena dva gola u razmaku od pet minuta.

Prvo je domaćin preko Aleksandra Gligorijevića došao do potpunog preokreta sa bele tačke u 80. minutu.

Pet minuta kasnije Slaviša Stanisavljević je savladao golmana Stankovića za konačnih 2:2, pa se pristupilo izvođenju jedanaesteraca kako bi se odlučio putnik u dalji tok takmičenja.

Borbu za trofej u kupu nastavlja ekipa Čekmina posle boljeg izvođenja penala, posle regularnog dela, gostujući tim je rezultatom 4:3 slavio u penal seriji i tako je osigurao prolazak u četvrtfinale kupa.

Derbi 2016 - Čekmin 2:2 (PEN 3:4) (0:1)

Derbi: S. Stanković, Veličković (od 46' M. Stamenković), Gligorijević, Jovanović, Ilić, Pavlović, Stojanović, Jović, Pešić (od 46' Kostić), M. Stanković, L. Stamenković (od 38' Vasić)

Čekmin: Dimitrijević, Stojiljković, Stanisavljević, Vujić, Ilić, Mitić, S. Kostić, Stojilković, M. Kostić, Tasić

Već za tri dana oba tima očekuju mečevi u ligi, Derbi gostuje ekipi Marjan MB, dok sastav Čekmina igra u Mrštanu sa Moravcem Orion.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
...

23.03.2023 13:39

Jaka utakmica sa 8 igraca gostujuce ekipe :)