JOVANOVIĆ I FALKAO NAJAVLJUJU BERIĆETNO PROLEĆE: Rad startuje drugi deo prvenstva u Baličevcu!

Autor:

Sport

17.03.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da ekipa krene pohod ka mirnoj luci.

JOVANOVIĆ I FALKAO NAJAVLJUJU BERIĆETNO PROLEĆE: Rad startuje drugi deo prvenstva u Baličevcu!

Foto: FK Rad Merošina

U okviru 17. kola Nišavske okružne lige ekipa Baličevca će ugostiti Rad iz Merošine. Biće ovo prvi takmičarski meč za goste koji su u prvom kolu prolećnog dela prvenstva bili slobodni.

Republika

Sastav iz Baličevca je posle dužeg perioda u Opštinskoj ligi Merošina već četiri godine član okružnog ranga. Na prolećnoj premijeri su savladali Slogu (Korman) i time su "odskočili" od predstojećeg rivala na tri boda prednosti. Trenutno devetoplasirani tim nije najbolje počeo ovu sezonu, u prvih šest kola upisali su samo jedan bod pored svog imena, ali je kasnije forma popravljena pa je i viđen napredak na tabeli. 

Igrači Baličevca bolje partije pružaju na domaćem terenu, upravo su serijom pred svojim navijačima od tri vezane pobede u velikoj meri popravili svoj bodovni saldo. 

U nedelju će u Baličevac u svojoj prolećnoj premijeri gostovati ekipa Rada. Sastav iz Merošine je polusezonu odigrao u jako promenjivoj formi, gotovo na svim mečevima su uspeli da zatresu mrežu rivala, ali je isto tako i njihov golman bio savladivan. U dosta mečeva kada je odbrana zatajila, napad nije uspeo da izvuče stvar, ali se to ne može reći za kontrolne utakmice.

Republika

Foto: FK Rad Merošina

Jovanović i Falkao

Tokom pripremnog perioda Merošinskom ekipom dirigovao je Uroš Jovanović koji je pokazao da je spreman da na proleće nosi Rad do boljih rezultata. Jovanović je za naš portal povodom predstojećeg meča izjavio:

- Veliki broj novajlija u našim redovima rezultirao je promenjivim rezultatima tokom pripremnog perioda, međutim lepota u igri i veliki broj postignutih golova nam daju nadu za uspešno proleće. Kao sportski direktor zadovoljan sam igrom svojih saigrača i atmosferom u ekipi. Očekuje nas čvrst protivnik, i veoma dobra utakmica koja će nadam se opravdati epitet derbija. Želimo da napravimo iskorak ka sredini tabele, na ličnom planu se nalazim u jako dobroj golgeterskoj formi i nadam se da se taj niz neće prekidati.

Prva zvezda tima iz Merošine, Danijel Punoševac, popularni Falkao je povodom prolećne premijere poručio:

- Očekuje nas derbi opštinske sa starim rivalom iz Baličevca. Poštujemo protivnika, dobro smo upoznati sa njihovim kvalitetima, ali se isto tako nadamo bodovima u gostima.  Motivacije i želje za dokazivanjem ne fali. Vredno radim na individualnim treninzima kako bi izborio veću minutažu. U kontrolnim utakmicama sam ulazio u šanse, ali je realizacija izostala. 

Prvi susret igran u Merošini između ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je glasio 1:1.

Baličevac - Rad (Merošina)

Nedelja, 19. mart od 15 časova

Teren u Baličevcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading