JEDANAEST GOLOVA NA UTAKMICI: Jovanovićev het-trik nedovoljan naspram sedam golova Omladinca!

Autor:

Sport

20.02.2023

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goleada u Merošini pripala gostujućem sastavu.

JEDANAEST GOLOVA NA UTAKMICI: Jovanovićev het-trik nedovoljan naspram sedam golova Omladinca!

Foto: FK Rad Merošina

Juče je na terenu Rada odigran derbi Merošine. Član okružnog ranga ugostio je Omladinac iz Arbanasca. 

Republika

Gostujući tim takmiči se u Opštinskoj ligi Merošina i na  zimsku pauzu je otišao sa pete pozicije na tabeli. Rad je član Nišavske okružne lige, gde drži deseto mesto posle jesenjeg dela prvenstva.

Od samog starta meča mladi sastav Omladinca nametnuo je svoj tempo igre i imao je od početka loptu u svom posedu.

Nedugo posle polaska sa centra Marko Miladinović pronalazi Danila Nikolića, koji odlično vara štopera Rada i perfektnim udarcem dovodi svoj tim u rano vođstvo.

Do kraja poluvremena viđena su još dva gola. Aleksandar Conić je volej udarcem sa velike udaljenosti savladao golmana Rada za 2:0. 

Golmana Omladinca do odlaska na desetominutnu savldao je Danijel Dinić i time je postavio konačan rezultat prvog poluvremena na 2:1 za goste.

U nastavku igre viđena je velika ofanziva na obe strane, gotovo da se odbrana i nije igrala. U domaćem sastavu Uroš Jovanović je uspeo da upiše het-trik za 45 minuta.

Plejada mladih igrača u gostujućeg taboru se pokazala u najboljem svetlu, do kraja meča zatresli su mrežu Rada još pet puta. Za Omladinac su pogađali Milan Đorđević, Filip Stojanović, Luka Lukić i dva gola je postigao u drugom delu Stefan Kitanović.

Na kraju utakmica je završena pobedom Omladinca rezutlatom 7:4. Oba sastava u predstojećem periodu nastaviće sa pripremama kako bi u što boljem stanju dočekali nastavak prvenstva. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Posle toga Milan Djordjevic daje na odbitak sa nekih 10 tak metra ,Stefan Kitanović dva gola jedan iz aut drugi iz kornu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading