NAPADAČI PROSLAVILI GOLMANE: Voja Gačić i Unirea tresli mrežu po dva puta, a mogli su barem još toliko!

Autor:

Sport

20.02.2023

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razlika u rangu se nije primetila na terenu.

NAPADAČI PROSLAVILI GOLMANE: Voja Gačić i Unirea tresli mrežu po dva puta, a mogli su barem još toliko!

Foto: FK Voja Gačić

Juče je u Uzdinu odigran veoma zanimljiv susret između domaćeg tima Unirea i gostujućeg sastava Voja Gačić.

Republika

Domaćin susreta se takmiči u PFL-u Pančevo i na zimsku pauzu otišao je sa 11. pozicije na tabeli. Sa druge strane centra nalazila se ekipa Voja Gačić koja se takmiči u takmičenju dva ranga niže u odnosu na protivnika i posle jesenjeg dela drže treće mesto.

Od samog starta utakmice krenulo se sa atacima na gol protivnika, golmani oba tima su već u prvih 30 minuta imali dosta posla.

Gostujući tim je preko Kastratovića došao do ranog vođstva u 12. minutu. 

Mlada, ali u isto vreme veoma kvalitetna ekipa iz Uzdina se nije predavala posle primljenog gola. Nastavljena je ofanzivna igra na obe strane, domaći su pokušavali da ubace loptu u mrežu, ali je to opet pošlo za nogom ekipi Voja Gačić.

Igrao se 33. minut kada je Abi uspeo da savlada golmana Antonića za uvećanje prednosti ekipe Voja Gačić.

Pet minuta kasnije golman gostiju Krčmar je bio primoran da vadi loptu iz svoje mreže, njega je savladao odličnim udarcem Alen Lazić. Rezultat prvog poluvremena je bio 2:1 u korist gostujućeg tima.

U drugom delu igre najviše posla imali su golmani na obe strane, uspešniji u tom segmenu bio je golman domaćeg tima koji nije kapitulirao u nastavku.

Lazić je 12 minuta pred kraj susreta po drugi put upisao svoje ime na listu strelaca i time je postavio konačan rezultat na 2:2.

Od prvog do poslednjeg minuta bilo je izuzetno zanimljivo na terenu, sa dosta propuštenih prilika u kaznenim prostorima oba sastava. Viđena su po dva gola na obe strane, a moglo ih je biti barem još toliko.

Iz gostujućeg tabora su posle meča izjavili:

- Čestitke domaćoj ekipi na fer i korektnoj utakmici i želimo im od srca opstanak u Primeri gde im je po sastavu tima i mesto. Mogli su ljubitelji fudbala u UZdinu danas da vide jedno lepo izdanje naše ekipe koja će ne sumnjam da izgleda još mnogo bolje do početka prvenstva. 

Republika

Foto: FK Voja Gačić

Voja Gačić

Unirea (Uzdin) - Voja Gačić (Pančevo) 2:2 (1:2)

Unirea: Antonić, Stejić, Sekulić, Štrbac, Strakušek, Basnić, Đukić, Đorđev, Lazić, Đurić, Milićev

Igrali su još: Vukšić, Ćuk

Voja Gačić: Krčmar, Okuka, Balog, Stojmirov, Kotlajić, Nikolić, Kosorić, Janačković, Kastratović, Abi, Božić

Igrali su još: Ivanov, Ćirić

Unirea prolećni deo prvenstva započinje 5. marta na gostovanju Slogi iz Banatskog Novog Sela, dok Voja Gačić mesec dana kasnije (2.4) gostuje timu Pobede iz Samoša.

BONUS VIDEO: 

 


 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading