RAD NA TURBO POGON JOVANOVIĆA: Odlični napadač spreman da od sledećeg vikenda nosi Rad do sredine tabele!

Autor:

Sport

14.03.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Merošine pokazao da je spreman za proleće!

RAD NA TURBO POGON JOVANOVIĆA: Odlični napadač spreman da od sledećeg vikenda nosi Rad do sredine tabele!

Foto: FK Rad Merošina

Proteklog vikenda odigran je prijateljski susret između Rada iz Merošine i ekipe Jastrebac (Krajkovac). Član Nišavske okružne lige je u prvom kolu prolećnog dela prvenstva slobodan, pa je taj termin iskorišćen kako bi se odigrao još jedan kontrolni meč.

Republika

Oba tima su ovaj duel shvatila nešto ozbiljnije zato što su takmičarski mečevi pred vratima. Dosta borbe i duela je viđeno po celom terenu.

Domaći tim je nešto boljom postavkom imao loptu u svom posedu i diktirao je tempo, gosti su uglavom pretili preko sredine terena, iskusni Tomica Milojević je znao da napravi probleme protivniku.

Prvi gol viđen je u 22. minutu kada je Veljko Đorđevič odlično utrčao između odbrane Jastrebca, i loptu je sproveo u mrežu.

Do kraja poluvremena nije bilo promene rezultate, viđeno je nekoliko šansi, ali su mreže mirovale.

I posle kratkog odmora igrači sastava iz Merošine su diktirali tempo što je rezultiralo novim golovima u protivničkoj mreži.

Igrao se 65. minut kada je posle prodora po desnoj strani i odbijene lopte, do iste stigao Uroš Jovanović i lagano je sproveo u mrežu, 2:0 za Rad.

Tačku na ovaj susret stavio je ponajbolji igrač domaćeg sastava, Jovanović je na odličan centaršut mladog desnog beka Nikole Antića dobro reagovao i postigao je svoj drugi gol, treći za svoj tim.

Do kraja prijateljskog meča nije bilo promene rezultata, član Nišavske okružne lige je savladao člana Opštinske lige Merošina rezultatom 3:0.

Rad - Jastrebac 3:0 (0:0)

Strelci: Đorđević 10', Jovanović 65' i 79'

Rad je u pripremnom periodu odigrao pet kontrolnih mečeva, gde je zabeležio dve pobede i tri poraza, gol razlika na tim susretima je 16:14. Dosta novih lica u igračkom kadru ne bi trebalo da predstavlja problem za prolećnu premijeru sledećeg vikenda jer se već nazire startnih 11. 

Veliki Falkao je zbog velikog prijateljstva dva kluba proveo 80 minuta u dresu Jastrebca, njegovim nastupom je možda i nagovestio njegovu sledeću adresu u igračkoj karijeri. 

U redovima tima iz Merošine se za vreme priprema najviše istakao Jovanović sa 11 golova na pet utakmica, dok su odlične partije pružili i Veljko Đorđević, kao i Bojan Ibrić.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading