NITI JEDNA STRUNA NIJE PUKLA: Dupla nula u duelu Šapčana i Sremskomitrovčana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.03.2023

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri su ostali dužni publici.

NITI JEDNA STRUNA NIJE PUKLA: Dupla nula u duelu Šapčana i Sremskomitrovčana!

Foto: FK Mačva Šabac

Oko 500 navijača prisustvovalo je susretu drugog prolećnog kola Prve lige Srbije u kojem su se sastale ekipe šabačke Mačve i Radničkog iz Sremske Mitrovice. 

 

Domaćin je u ovaj susret ušao daleko zadovoljniji s obzirom da je na startu drugog dela šampionata stigao do boda na nikada prijatnom gostovanju u Gornjem Milanovcu, a sa druge strane Sremskomitrovčani su u vojvođanskom derbiju poraženi od OFK Vršca ćime znatno smanjili svoje izglede da šampionat okončaju na poziciji koja vodi u baraž za popunu elitnog ranga srpskog klupskog fudbala.

Tokom prvog perioda igre viđena je borbena, ali ne i posebno kvalitetna fudbalska predstava tokom koje je svaka od ekipa imala po jednu izglednu priliku. Treba napomenuti da je u samom finišu prvog poluvremena, u 44. minutu teže povrežen domaći fudbaler Mladen Mićanović koji je nakon jednog duela na sredini igrališta morao da bude iznet sa terena.

 

 

U nastavku meča viđena je znatno sadržajnija utakmica, a najbolju priliku propustili su domači fudbaleri u 72. minutu. Novaković je bio spretniji od odbrane Sremskomitrovčana, krenuo je ka golmanu Dragićeviću, ali umesto da šutira, odlučio se za asistenciju ka Ristiću koji nije stigao upućeni pas i velika prilika je otišla u nepovrat.

Mačva (Šabac) - Radnički (Sremska Mitrovica) 0:0

Stadion: FK Mačva u Šapcu

Gledalaca: 500

Žuti kartoni: M. Jovović, P. Radunović, P. Ristić, I. Ristivojević (Mačva); L. Ivić, N. Spasojević, N. Ignjatović (Radnički Sremska Mitrovica)

Mačva: Samurović, Popović, Stevanović, Jevtić, Jovović, Novaković, Ristivojević, Branković (Ristić), Radunović, Mićanović (Vraštanović, Nešković), Pejović

Radnički Sremska Mitrovica: Dragićević, Protić, V. Ivić, Petrović, Ristović (Čarapić), Ilić, Ignjatović, Đorđević (Milinković), S. Ilić, Spasojević, Vujić (Gajić).

U narednoj rundi ekipa Mačve gostuje OFK Vršcu, dok će Radnički na "Agropapuk Areni" u Sremskoj Mitrovici dočekati Loznicu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading