BULATOVIĆ JE JAKO PERSPEKTIVAN TRENER: Nema sumnje da će pod njegovim vođstvom Budućnost "plesati" na terenu!

Autor:

Sport

26.02.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz određene promene ekipa ulazi sa velikim ambicijama u prolećne mečeve.

BULATOVIĆ JE JAKO PERSPEKTIVAN TRENER: Nema sumnje da će pod njegovim vođstvom Budućnost "plesati" na terenu!

Foto: FK Budućnost Miliva

Dugogodišnji član Pomoravske okružne lige iz Milive je posle prvog dela sezone završio na petoj poziciji sa 28 bodova. Drugo mesto udaljeno je sedam bodova, dok je lider na solidnih šest u odnosu na prvog pratioca.

Republika

Za vreme zimske pauze uprava kluba odradila je određene izmene kako u igračkom kadru, tako i u stručnom štabu. Za trenera prvog tima izabran je najbolji trener Pomoravskog okruga za 2021. godinu, Nemanja Bulatović.

Što se tiče igračkog kadra, na spisku igrača nalazi se šest novih imena. Dres Budućnosti obukli su Pavle Mihajlović (Krikaš Ćovdin), Miloš Golubović (Lokomotiva Lapovo), Miloš Miloradović (Rudar Stenjevac), Miloš Pavić (Partizan Majur), Nikola Stanojević (Moravac 2015 Krušar) i Zoran Ivanović (Sinđelić Vojnik). 

Pored dolazaka, bilo je i odlazaka iz Milive. Stevan Nešić i Slađan Zdravković će u nastavku sezone braniti boje Sloge iz Despotovca u Zoni Zapad. Dres Budućnosti razdužio je i Andreja Filipović. 

Ekipa je pod trenerskom palicom Bulatovića krenula sa pripremama 29. januara. U planu je odigravanje i prijateljskih mečeva, već su odigrana dva takva susreta, a za danas je zakazana provera sa sastavom Lokomotive iz Lapova.

Prolećni deo prvenstva Budućnost otvara na gostovanju u Dublju ekipi Mladosti. U prvom susretu ova dva tima u Milivi slavio je gostujući tim rezutlatom 2:1.

BONUS VIDEO: 


 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading