IZ DVOJKE U KECA: Rečica vodila na poluvremenu, ali je Radnički sa tri brza gola okrenuo meč u svoju korist!

Autor:

Sport

13.02.2023

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskustvo je bilo na strani domaćina.

IZ DVOJKE U KECA: Rečica vodila na poluvremenu, ali je Radnički sa tri brza gola okrenuo meč u svoju korist!

Foto: FK Rečica

Proteklog vikenda odigran je prijateljski susret u Kočanu između domaćeg sastava Radničkog i novoformiranog kluba Rečica

Republika

Gostima koji će se od sledeće sezone takmičiti u Topličkoj okružnoj ligi ovo je već četvrta prijateljska utakmica ove godine, dok je Radnički tek počeo sa pripremama. 

Radnički je dugogodišnji član Nišavske okružne lige, na zimsku pauzu ove godine otišli su sa sedme pozicije na tabeli. Ekipa Rečice je u januaru na tri prijateljska susreta upisala isto toliko pobeda.

Na veoma teškom i klizavom terenu viđeno je čak pet golova. Od samog starta igralo se ofanzivno na obe strane.

U 15. minutu Mladen Zdravković je poslao odličnu loptu u kazneni prostor domaćina, tamo se najbolje snalazi Andrija Ilić i pogađa za prednost Rečice od 1:0. 

Do poluvremena je bilo šansi da se postigne još neki gol, ali nije bilo dovoljno koncentracije u završnici.

Posle pauze domaći igrači su nešto ofanzivnije krenuli ka golu protivnika što je urodilo plodom posle samo deset minuta igre u drugom delu.

Golman Rečice na nepropisan način zaustavio je protivničkog igrača, što je rezultiralo kaznenim udarcem sa 11 metara za Radnički. Precizan sa kreča bio je Marko Vučković za izjednačenje na meču, 1:1.

Samo dva minuta kasnije, nakon prodora igrača iz Kočana, lopta stiže do Strahinje Aritonovića koji je iz kaznenog prostora protivnika smešta u mrežu. Domaći sastav prelazi prvi put u vođstvo.

Gostujući igrači kao da se nisu dovoljno oporavali posle dva brza gola, na red je došao i treći. Opet su igrači Radničkog probili po krilu i na upućenu loptu u šesnaesterac najbolje reaguje Oliver Ćerimović za 3:1.

Pred sam kraj meča Vučković svojim drugim pogotkom na meču postavlja konačan rezultat na 4:1.

Iz redova gostujućeg tabora posle meča poručili su:

- Zahvaljujemo se Igračima i ljudima iz uprave iz Kočane na lepom gostoprimstvu pre i posle utakmice i fer i korektnoj igri tokom utakmice i zasluženoj pobedi.

Oba sastava će u narednom periodu nastavati sa treninzima i pripremnim utakmicama kako bi se što bolje spremili za predstojeće izazove koji ih očekuju.

BONUS VIDEO: 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading