CILJEVI SE DOBRO ZNAJU: Crveno-beli uvek gaje visoke ambicije! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

11.02.2023

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogu li se ponovo naći u zonskom fudbalskom rangu?

CILJEVI SE DOBRO ZNAJU: Crveno-beli uvek gaje visoke ambicije! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Sloboda Grbice

Fudbaleri Slobode iz Grbice prvi deo šampionata u okviru Prve lige Kragujevca okončali su na sedmoj poziciji sa skorom od pet pobeda, dva remija i šest poraza i trenutno imaju (ne)nadoknadiv zaostatak u odnosu na lidera ovog ranga takmičenja, ekipu kragujevačke Zastave 1973.

 

Kako su u samom klubu istakli, Sloboda i u aktuelnoj sezoni teži vrhu tabele, što i priliči ekipi koja je dvostruki šampion Prve gradske lige Kragujevac i koja je u više navrata predstavljala kragujevački fudbal u okviru Zone Šumadijsko-raške.

Tokom zimsog prelaznog roka u redove crveno-belih stigla je nekolicina fudbalera od kojih u redovima Slobode mnogo očekuju.

Među brojnim pojačanjima posebno se ističu golman Bogdan Jakovljević koji iza sebe ima iskustva branjenja u istočnoj i zapadnoj grupi srpskoligaškog karavana, zatim izdanak omladinske škole kragujevačkog Radničkog 1923 Miljan Andrejević, Jovan Jovanović jedan od najboljih navalnih fudbalera ovog ranga takmičenja, jedan od najtalentovanijih fudbalera kragujevačke Šumadije 1903 Nenad Filipović, kao i Đorđe Milutinović iza kojg je dug staž u zonskom fudbalskom rangu.

 

Kada je reč o nastavku takmičenja, fudbaleri Slobode će u prolećnoj premijeri gostovati u Maršiću istoimenoj ekipi. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je ubedljivom pobedom ekipe Maršića rezultatom 1:4.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading