KAZNENA EKSPEDICIJA U NASTAVAK TAKMIČENJA ULAZI JOŠ JAČA: Trojica fudbalera obukla opremu crno-belih boja! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.02.2023

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored apsolutne dominacije, rukovodstvo kluba radi na jačanju igračkog kadra.

KAZNENA EKSPEDICIJA U NASTAVAK TAKMIČENJA ULAZI JOŠ JAČA: Trojica fudbalera obukla opremu crno-belih boja! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Sinđelić Niš

OFK Sinđelić iz Niša prvi deo šampionata u okviru Zone Centar ubedljivo je okončao na liderskoj poziciji sa čak 13 bodova više u odnosu na prvog pratioca.

 

Niška ekipa je u 15 prvenstvenih susreta ostvarila 14 pobeda, a posebno treba napomenuti ostvareni gol koeficijent koji iznosi 84:6 što predstavlja čak 5,6 golova po meču.

Bez obzira na fantastično ostvarenje i već sada izvestan plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Istok, rukovodstvo niškog kluba radi na jačanju igračkog rostera, pa su tokom aktuelne zimske pauze u redove niških crno-belih stigla trojica fudbalera.

Prvo pojačanje jeste Vladimir Đorđević. U pitanju je mladi dvadesetogodišnji fudbaler koji igra na poziciji veznog igrača, a u redove OFK Sinđelića stiže iz Budućnosti iz Popovca. Traba napomenuti da je tokom dosadašnje seniorske karijere nosio i opremu leskovačke GFK Dubočice.

Andrej Prvulović je drugo pojačanj niškog kluba. U pitanju je fudbaler koji je 2005. godište, a u redove OFK Sinđelića stiže iz ekipe Svrljiga.

Za sada poslednje zimsko pojačanje jeste Predrag Đorđević. U pitanu je krilni napadač, rođen 2002. godine, a u Niš stiže iz redova Dinama iz Vranja.

Treba napomenuti da se crno-beli već dve nedelje pripremaju za nastavak takmičenja, a do sada je Niš napustio jedino Mihajlo Veličković.

Kao što je već rečeno, OFK Sinđelić je prvi deo šampionata okončao na liderskoj poziciji sa čak 13 bodova više u odnosu na prvog pratioca ekipu Bukovika iz Ražnja. U prolećnoj premijeri niški crno-beli dočekuju ekipu OFK Napretka 1929 iz Aleksinca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading