BIĆE PAKLENO: Konkurencija se ozbiljno pojačala, ali ni Smederevci ne zaostaju - predstavljen novi "oklopnik! (FOTO)

Autor: Vladimir vorih

Sport

01.02.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo takmičenja će biti jedno od najinteresantnijih tokom predstojećeg proleća.

BIĆE PAKLENO: Konkurencija se ozbiljno pojačala, ali ni Smederevci ne zaostaju - predstavljen novi "oklopnik! (FOTO)

Foto: FK Smederevo 1924

Srpska liga Zapad u nastavku šampionata privućiće veliku pažnju srpske sportske javnosti. Zimska pauza dovela je do velikih promena u ekipama koje figuriraju kao favoriti za plasman u viši rang, tako da trenutni bodovni saldo nikome ne garantuje ostvarenje zacrtanih ciljeva.

 

Prethodnu jesen ekipa Smedereva 1924 je okončala na liderskoj poziciji sa tri boda više u odnosu na velikog rivala iz Čačka, dok se ekipe pribojskog FAP-a, Sloge iz Požege, Poleta iz Ljubića i Tutina, u ovom momentu nalaze na osam, devet, odnosno 12 koraka iza vodeće ekipe.

Bez obzira na sve navedeno, niko od navedenih ekipa u nastavak takmičenja ne ulazi kao favorit za osvajanje prve pozicije i mesta koje naredne jeseni vodi u prvoligaški karavan.

I dok svi, na osnovu ostvarenih transfera u zimskoj pauzi, vide klub iz grada na Limu, kao favorita ovosezonkog takmičenja, lider iz dana u dan jača svoje redove.

Poslednje pojačanje koje je stiglo u Smederevo, jeste Vuk Šare.

U pitanju je mladi dvadesetogodišnji fudbaler koji pokriva poziciju levog krila.

Foto: FK Smederevo 1924

Novi "oklopnik" u Smederevu

 

Šare je fudbalski prohodao u redovima OFK Beograda, a zatim se preselio u Sloveniju gde je nastupao za Fužinar iz mesta Ravne na Koroškem. Leta 2021. godine vraća se u Srbiju i oblači dres OFK Kikinde, a u redove Smedereva stiže iz kraljevačke Sloge sa kojoj je prethodne jeseni nastupao u Srpkoj ligi Zapad.

Da podstimo, ekipa Smedereva 1924 je prvi deo šampionata u okviru Srpske lige Zapad okončala na liderskoj poziciji sa tri boda više u odnosu na čačanski Borac 1926. Prvi meč u prolećnom delu takmičenja "oklopnici" će odigrati u Bajinoj Bašti protiv ekipe Sloge. Susret je na programu 4. marta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading