VOJNIČKA DISCIPLINA: Igor Duljaj uveo pravila koja su nesvojstvena srpskom fudbalu - bilo kakva kršenja se neće tolerisati!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.01.2023

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Određena pravila moraju da se poštuju.

VOJNIČKA DISCIPLINA: Igor Duljaj uveo pravila koja su nesvojstvena srpskom fudbalu - bilo kakva kršenja se neće tolerisati!

Foto: FK Partizan

Prethodnog leta kormilo zemunskog Teleoptika napustio je Albert Nađ, a u redovima filijale Partizana digirentsku palicu je preuzeo Igor Duljaj nekadašnji reprezentativac i fudbaler koji je punih sedam godina bio član prvog tima crno-belih.

 

Prethodnu jesen u okviru Srpske lige Beograd ekipa Teleoptika okončala je na četvrtoj poziciji beogradske grupe srpskoligaškog karavana. Popularni "optičari" su ostvarili skor od sedam pobeda i po četiri remija i poraza i u nastavak takmičenja ulaze sa sedam bodova manje u odnosu na lidera, ekipu Zvezdare.

Fudbaleri Teleoptika uveliko se pripremaju u "Zemunelu" za nastavak sezone, a trener Duljaj i njegov stručni štab proklamovali su posebna pravila ponašanja koja su obavezna kako za kompletan igrački pogon, tako i za stručni štab.

Naime, doneta je odluka da svi prvotimci Teleoptika moraju u svakom momentu biti jednobrazno obučeni, a da se pažnja poklanja i najmanjim sitnicama, govori podatak da ukoliko se donese odluka da celokupna ekipa mora imati određenu boju čarapa, bez izuzetka to svi moraju primeniti. Istovremeno, zabranjeno je zavrtanje šortseva na treninzima, zabranjeno je nositi čarape tzv. “nazuvice”, koje se ne vide od kopački, nije dozvoljeno gestikuliranje na treninzima, komentarisanje, kao i negodovanje tokom treninga. 

Uz navedeno, odlučeno je da dvojica najmlađih igrača u ekipi imaju poseban zadatak. Oni su u obavezi da nakon svake utakmice bez obzira da li se meč irge u "Zemunelu", ili na gostujućem terenu, pokupe svo smeće koje ekipa iza sebe ostavi u svlačionici.

Foto: Starsport

U "Zemunelu" važe stroga pravila ponašanja

 

Takođe treba napomenuti da je svim članovima stručnog štaba zabranjeno konzumiranje cigareta kako u kancelarijama, tako i u prostorijama za sastanke.

Igor Duljaj je uveo stroga pravila koja su očigledno nesvojstvena za naše prilike, ali svakako predstvljju pravo osveženje za srpski klupski fudbal.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Valjak

28.01.2023 22:16

Bravo za DULJAJ ,tako treba