PIROĆANCI SEBIČNO ČUVAJU LIDERSKU POZICIJU: Radnički započeo pripreme sa jasnim ciljem da prvo mesto nikome ne prepusti! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.01.2023

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodna jesen za njih je bila uspešna, ali ih velika iskušenja očekuju u nastavku šampionata.

PIROĆANCI SEBIČNO ČUVAJU LIDERSKU POZICIJU: Radnički započeo pripreme sa jasnim ciljem da prvo mesto nikome ne prepusti! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Radnički Pirot

Fudbaleri Radničkog iz Pirota tokom prvog dela šampionata ostvarili su skor od 12 pobeda, jdnog remija i dva poraza i sa 37 osovjenih bodova nastavak šampionata očekuju sa liderske pozicije.

 

U ovom momentu pirotski klub ima tri boda više u odnosu na glavnog konkurenta, ekipu GFK Dubočice iz Leskovca i slobodno se može reći da fudbalska Srbija sa velikim nestrpljenjem iščekuje meč 23. kola Srpske lige Istok kada će aktuelni lider, svi se nadaju, gostovati na novoizgrađenom stadionu u Leskovcu i kada se očekuje i da će pitanje putnika u viši rang, biti rešeno.

Međutim, do navedenog susreta obe ekipe očekuje veliki broj iskušenja, a kako bi u što boljoj formi dočekali nastavak šampionata, Piroćanci za započeli sa zimskim pripremama. 

 

Fudbaleri Radničkog okupili su se na svom stadionu "Dragan Nikolić" u Pirotu, gde su nakon obavljne prozivke, izašli na teren i obavili prvi trening u Novoj 2023. godini.

 

 

Treba napomenuti da za sada nema informacija o promenama igračkog kadra tokom zimskog prelaznog roka. Ostaje da se vidi da li će u predstojećem periodu biti odlazaka i dolazaka, a o svim eventualnim promenama, blagovremeno ćemo vas informisati.

Premijerni prolećni prvenstveni susret ekipa Radničkog će odigrati na svom stadionu u Pirotu kada će odmeriti snage sa ekipom GFK Jagodine. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončaje je pobedom Piroćanaca rezultatom 3:2.

Kao što je već rečeno, veliki derbi istočne grupe srpskoligaškog karavana na programu je u 23. kolu kada će pirotski Radnički gostovati u Leskovcu, ekipi GFK Dubočice.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading