PRIVODI SE KRAJU PRELAZNI ROK: Uprava Burova sklapa tim za napad na prvo mesto!

Autor:

Sport

19.01.2023

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle duže potrage, stigao je i četvrti novajlija u ovom prelaznom roku.

PRIVODI SE KRAJU PRELAZNI ROK:  Uprava Burova sklapa tim za napad na prvo mesto!

Foto: FK Burovo

Igrački kadar se sprema za viši rang

Uprava kluba na proleće želi da se napadne prvo mesto i plasman u Prvu beogradsku ligu.

Republika

Na zimsku pauzu sastav Burova otišao je sa drugog mesta, sa zaostatkom od dva boda za liderom. Igrački kadar pre Nove godine ojačan je dolaskom Martina Radivojevića, Nikole Vujanovića i Stefana Subotića. Tada je uprava poručila da će se potruditi da dovede jedno, eventualno dva nova lica.

Posle više od mesec dana dogovren je dolazak i četvrtog novajlije u ovom prelaznom roku. Dresu Burova na proleće nosiće Stojanović Aleksandar (42). Stojanović dolazi iz ekipe Mladi Borac (Županjac) u kojoj je od letnjeg prelaznog roka 2019. godine. Igrao je još i za Bistricu i Rudar (Zeoke). Ovo je njegov povratak u Burovo čiji je dres nosio od 2015. do 2018. godine.

Republika

Foto: FK Burovo

Aleksandar Stojanović

Aleksandar je igrač sa velikim iskustvom. Igra na poziciji desnog beka, a može da odgovori i zahtevima u veznom redu. Ekipi Burova će dosta značiti u prolećnim duelima za plasman u viši rang, s obzirom da zna kako se osvaja pehar. 

U prvom kolu prolećnog dela prvenstva sastav Burova je slobodan. Prvi takmičarski meč igraju na gostovanju ekipi BSK iz Brajkovca.

BONUS VIDEO: 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading