SJAJNO! Preko sajta NIZELIGE.REPUBLIKA.RS našao klub!

Autor:

Sport

17.01.2023

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je počelo od objave na instagram profilu nizelige5, a završilo se potpisivanjem ugovora sa novim klubom.

SJAJNO! Preko sajta NIZELIGE.REPUBLIKA.RS našao klub!

Foto: Privatna arhiva/Tomislav Krstić

Tomislav Krstić kontaktirao nas je krajem decembra sa namerom da mu pomognemo oko pronalaska novog kluba.

Republika

Tada je na našem Instagram i Facebook profilu osvanula objava "Tomislav Krstić (Sadik) traži novi klub". 

Krstić (20) igra na poziciji napadača i do sada je nastupao za Sinđelić (Beograd), Borac (Ralja), Radnički (Kragujevac), Budućnost (Mala Krsna). Svoje prve fudbalske korake napravio je u Godominu u Smederevu. Najbolje partije pružio je u timu iz Male Krsne gde je na devet mečeva pogađao gol protivnika čak 13 puta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika Sport (@nizelige5)

Mnogi klubovi redovno prate naše objave, kako na društvenim mrežama tako i na portalu pa je tako stiglo i nekoliko ponuda na Krstićevu adresu. Tomislav se na kraju odlučio da prihvati opciju da se vrati u Godomin.

Povodom povratka u klub u koji je ponikao Krstić je izjavio:

- Veliko mi je zadovoljstvo što se vraćam u klub koji me je stvorio i koji od početka nosim u srcu. Dobro su svima poznati razlozi mog napuštanja ekipa i prelaska u Budućnost. Ne bih se vraćao na to što je bilo, već ću se posvetiti onom što me čeka. U toku ove godine nisam imao stagnaciju, nastavio sam i dalje da napredujem, ali jednostavno srce me je vuklo da se vratim tamo gde i pripadam. Sada sam jako srećan što sam opet tu, gde mi je i mesto. Ispred mene su veliki ciljevi i želim da ih ispunim u dresu Godomina. 

Krstić će priliku da debituje u zvaničnom meču u novom klubu imati pred svojim navijačima protiv lidera. U prvom meču ova dva tima Godomin je na gostovanju poražen rezultatom 2:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading