TRIO POVRATNIKA SPREMAN ZA VIŠI RANG: Tu je i najbolji igrač zonskog ranga!

Autor:

Sport

18.01.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pepeljevac na dobrom putu da se vrati u okružni rang fudbala.

TRIO POVRATNIKA SPREMAN ZA VIŠI RANG: Tu je i najbolji igrač zonskog ranga!

Foto: FK Pepeljevac Lajkovac

Tim iz Lajkovca posle ispadanja iz Kolubarske okružne lige igra svoju drugu vezanu sezonu u Međuopštinskoj ligi.

Republika

Na zimsku pauzu posle prvog dela sezone idu sa liderske pozicije na tabeli. Prvi pratilac i verovatno jedini konkurent na proleće za plasman u viši rang, ekipa Sovljak udaljena je samo dva boda. 

Uprava kluba za cilj ove sezone je postavila prvo mesto, trenutno su na dobrom putu, a na proleće će po svedu sudeći biti još jači. Za sada igrački kadar Pepeljevca ojačan je dolaskom četiri nova igrača.

Dragiša Savković dolazi iz ekipe Strmovo 1968 sa kojom se takmičio u zonskom rangu. Sa svojim sada već bivšim saigračima polusezonu završio je na drugoj poziciji na tabeli. Savković igra na poziciji napadača i izabran je za najboljeg igrača Kolubarsko mačvanske zone u prvom delu i biće ogromno pojačanje Pepeljevca za nastavak prvenstva.

Jovan Prodanović dolazi iz ekipe Ratkovac. U istom rangu sa bivšim timom na zimsku pauzu je otišao sa 13. pozicije na tabeli. Prodanović je igrač sredine terena.

Treće pojačanje dolazi iz Donje Bukovice, iz redove Iskre sa kojom se takmičio u Kolubarskoj okružnoj ligi. Reč je o Mirku Vučićeviću koji se najbolje snalazi u ofanzivnim redovima na poziciji veznog igrača.

Kvartet pojačanja zatvara Miloš Adamović koji pokriva pozicije u odbrani. Dolazi iz ekipe Rubribreza sa kojom je u okružnom rangu završio prvi deo sezone na devetom mestu na tabeli. 

Iz kluba su povodom ovog prelaznog roka i aktivnosti u istom izjavili:

- Želimo da sezonu završimo na najbolji mogući način po nas. Dovođenjem najboljeg igrača zonskog ranga pokazali smo da nam je jedini cilj povratak u viši rang. Za sada niko od igrača nije izrazio želju za promenom sredine, a svako od ova četiri pojačanja će dodatno ojačati konkurenciju. U potrazi smo za igračem koji će pokriti poziciju defanzivnog veznog i to bi bilo to što se tiče dolazaka. 

Pepeljevac prolećni deo prvenstva otvara pred svojim navijačima protiv ekipe Pepeljuvi. Prvi susret u gostima trenutni lider na tabeli dobio je rezultatom 4:2.

BONUS VIDEO: 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading