ODMOR JE OKONČAN: Nekadašnji bombarder Partizana zakazao prozivku!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.01.2023

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zeleno-beli kreću sa pripremama za nastavak sezone.

ODMOR JE OKONČAN: Nekadašnji bombarder Partizana zakazao prozivku!

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Fudbaleri Omladinca iz Novih Banovaca poslednji prvenstveni susret odigrali su 19. novembra prethodne godine, a nepuna dva meseca kasnije, kreću sa ponovnim radom. Trener Nikola Drinčić zakazao je prozivku za utorak 10. januar u deset časova na igralištu u Novoj Pazovi.

 

Klub iz Novih Banovaca tokom zime je pretrpeo velike promene u igračkom kadru. Čak petorica fudbalera je napustilo redove zeleno-belih, a klub je angažovao iskusnog dvadesetsedmogodišnjeg Đurađa Dobrijevića koji u Nove Banovce stiže iz redova Fudbalskog kluba Loznica.

Dobrijević igra na poziciji napadača, prošao je kompletnu fudbalsku školu Partizana, a tokom dosadašnje igračke karijere nastupao je za Teleoptik, austrijski Absdorf, OFK Žarkovo, Budućnost iz Dobanovaca, Kolubaru i već pominjanu Loznicu.

Kako se može saznati iz redova bliskih klubu iz Novih Banovaca, rukovodstvo Omladinca radi na daljem jačanju igračkog kadra, te se u narednom periodu mogu očekivati novi potpisi.

Republika

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Raspored pripremnih susreta Omladinca

 

Jesenji deo sezone u okviru Srpske lige Vojvodina, zeleno-beli su okončali na sedmoj poziciji sa 23 osvojena boda i svi u Novim Banovcima se potajno nadaju da ekipa tokom predstojećeg proleća može krenuti ka gornjem delu tabele, pa čak ukoliko se ukaže i prilika, pokušati da pomrse račune aktulenim liderima ovog takmičenja, ekipama Radničkog 1912 iz Sombora i Tekstilca iz Odžaka, koje su prvi deo šampionata okončale sa 30 bodova na svom kontu.

Prolećnu premijeru Omladinac će imati u Bečeju gde će odmeriti snage sa ekipom Bečeja 1918, a prvi duel dve ekipe okončan je trijumfom nekadašnjeg člana elitnog ranga našeg fudbala, rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading