VAŽNO SAOPŠTENJE: Klub se obratio javnosti, imao je šta da poruči i vernim navijačima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.12.2022

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored činjenice da su jesenji deo šampionata okončali u donjem delu tabele, nade u povratak u viši rang nisu izgubljene.

VAŽNO SAOPŠTENJE: Klub se obratio javnosti, imao je šta da poruči i vernim navijačima!

Foto: FK Omladinac Novo Selo

U sezoni 2020/21 fudbaleri Omladinca iz Novog Sela ispali su iz Zone Šumadijsko-raške i već dve sezone ne uspevaju da se vrate u navedeni rang takmičenja.

 

Prethodnu jesen fudbaleri iz Novog Sela u okviru Raške okružne lige, okončali su na devetoj poziciji sa skorom od pet pobeda, isto toliko poraza i tri remija i pogled na tabelu ne govori o bilo kakvoj šansi da se Omladinac u aktuelnoj sezoni uključi u borbu za povratak u više rang. Međutim, bodovna razlika između Novoselevčana i lidera na tabeli Ibra iz Mataruške Banje, iznosi svega sedam bodova, pa nada među pristalicama Omladinca ne jenjava.

U smiraju 2022. godine, rukovodstvo kluba izdalo je saopštenje u kojem se obratilo kako javnosti, tako i najvatrenijim pristalicama:

- Pripreme našeg tima za nastavak sezone počinju u nedelju 15. januara 2023. godine, prozivkom u 19 časova. Nakon prozivke naši prvotimci odradiće i prvi trening sa trenerom Goranom Ilićem. Pozivano sve navijače i prijatelje kluba da dođu i podrže naše momke.

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Saopštenje za javnost

 

Kada je reč o nastavku takmičenja, Omladinac će u prvom prolećnom kolu gostovati ekipi Koštampolje u Delimeđu. Prvi ovosezonski duel dve ekipe koji je odigran u Novom Selu okončan je trijumfom Omladinca rezultatom 4:2.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading