NA TRIBINAMA ĆE BITI VRELO: Mnogi će im pozavideti - Jastrebac iz Tešice uz sebe ima najatraktivnije navijačice! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.12.2022

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član nižih gradskih liga Niša uz sebe ima verovatno i najlepšu podršku...

NA TRIBINAMA ĆE BITI VRELO: Mnogi će im pozavideti - Jastrebac iz Tešice uz sebe ima najatraktivnije navijačice! (FOTO)

Foto: FK Jastrebac Tešica

Fudbalski klub Jastrebac iz Tešice takmiči se u okviru Nišavske okružne lige, a prvi deo šampionata okončali su na visokoj četvrtoj poziciji i sa punim pravom narednog proleća konkurisaće za plasman u viši rang, Zonu Centar.

 

U 14 odigranih mečeva fudbaleri Jastrepca su zabeležili devet pobeda i trenutno sa 29 osvojenih bodova zaostaju šest koraka za vodećom ekipom Zemljoradnika iz Balajnca.

Međutim, klub iz Tešice će narednog proleća uz sebe imati dodatnu podršku, kada se bude vodila borba za što bolji plasman. U pauzi između dva dela šampionata, dve atraktivne devojke slikale su se u navijačkim majicama ovog kluba, a za očekivati je da će tokom predstojećih prolećnih borbi njih dve ukrasiti igralište u Tešici i da će i zbog njih navijači u što većem broju pratiti mečeve ekipe Jastrepca.

Foto: FK Jastrebac Tešica

Atraktivna podrška Jastrepca

 

Istovremeno, klub je odlučio da obraduje i svoje verne navijače. Naime, u prodaju su puštene navijačke majice sa klupskim simbolima. Cena majice iznosi 1.400 dinara, a sav novac biće preusmeren pomoći klubu i daljem razvoju klupskog marketinga.

Foto: FK Jastrebac Tešica

Navijačke majice puštene u prodaju

 

Već u prvom prolećnom kolu pravi spektakl biće održan u Tešici. Domaći Jastrebac dočekuje lidera iz Balajnca, ekipu Zemljoradnika, a svi u redovima četvrtoplasirane ekipe Nišavske okružne lige, nadaju se da će uz podršku svojih vernih navijča uspeti da sruše velikog rivala i načine važan korak ka plasmanu u viši rang takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nidža

28.12.2022 19:04

Baš su lepe ove cice