SVE MISLI USMERENE SU KA OPSTANKU: Novogodišnja želja je samo jedna - izbeći najgore!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.12.2022

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznat je plan prijateljskih mečeva koji će biti odigran tokom predstojećih zimskih priprema.

SVE MISLI USMERENE SU KA OPSTANKU: Novogodišnja želja je samo jedna - izbeći najgore!

Foto: FK Radnički Rudovci

Desetak godina je proteklo od kako su se poslednji put takmičili u okviru Beogradske zone. U sezoni 2013/14 izubili su status "Zonaša" i od tada sa manje, ili više uspeha takmiče se u okviru Prve beogradske lige - "grupa B".

 

Tokom prethodne jeseni fudbaleri Radničkog iz Rudovca zabeležili su svega tri trijumfa, isto toliko remija i sedam poraza, pa sa 12 osvojenih bodova zauzimaju jedno mesto iznad linije koja vodi u niži rang takmičenja. U ovom momentu slabije plasirane ekipe su jedino Budućnost iz Zvečke koja na svom kontu ima svega pet bodova, kao i Omladinac iz Velikog Polja koji na 13 utakmica nije uspeo da osvoji niti jedan bod, a posebno treba napomenuti i katastrofalni gol koeficijnt ekipe iz Velikog Polja koji iznosi 4:61.

U nadi da će izboriti opstanak u ovom rangu takmičenja, ekipa Radničkog će tokom zimskih priprema odigrati veliki broj pripremnih susreta. Brušenje forme za prvenstvene borbe započinje 12. februara kada će odigrati meč protiv omladinaca lazarevačke Kolubare, a zatim slede mečevi protiv Dimitrija Tucovića (15. 02.), Šušnjara (18. 02.), Karađorđa iz Topole (22. 02.), dok će se meč protiv Napretka iz Medoševca odigrati 25. ili 26. februara. Poslednju pripremnu utakmicu Radnički Rudovci će odigrati 4. marta, a protivnik je aranđelovačka Šumadija.

Foto: FK Radnički Rudovci

Raspored mečeva tokom zimskih priprema

 

Prvi meč u nastavku šampionata ekipa Radničkog Rudovci odigraće 12. marta kada će u Šopiću gostovati ekipi Šumadije. Prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan je bez pobednika i bez pogodaka, rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading