MerkurXtip „SA TERENA“: Index ne odustaje od plasman u viši rang!

Autor:

Sport

28.12.2022

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sklopu dalje promocije „pravog“ fudbala, MerkurXtip je pokrenuo novi format pod nazivom „Sa terena“, kratku emisiju koja će putujući po Srbiji predstavljati klubove iz nižih liga.

MerkurXtip „SA TERENA“: Index ne odustaje od plasman u viši rang!

Foto: MerkurXtip

Naš Marko Grbić šparta Srbijom i prikazuje pravo lice malih klubova koji mogu da ponesu ime i veliki zbog predanog rada i borbe sa problemima koje nosi svakodnevno funkcionisanje.

Republika

Imaćemo priliku da se upoznamo sa nosiocima esencije fudbalske igre u našoj zemlji, a u 12. epizodi donesimo priču o Fudbalskom klubu Indeks iz Novog Sada, sada članu Vojvođanske lige – grupa Jug. Popularni „studenti“ su peti na tabeli, ali se ne odriču napada na prvo mesto koja vodi u Srpsku ligu.

Iz priče člana Upravnog odbora Milana Sikickog i sportskog direktora Milana Belića čućete sjajne priče od samog osnivanja kluba 1972. godine pa do današnjih prilika i planova za naredni period. Poslušajte ko je sve ponikao, igrao, ali i predstavljao Indeks širom zemlje i sveta, kao i priču o zlatnom periodu kluba iz osamdesetih godina prošlog veka.

Potrudili smo se da vam prenesemo ono najvažnije o ovom klubu koji možda nema stadion, ali ima veliko srce i znanje da sve podigne na viši nivo.

Budite sa MerkurXtip-om NA TERENU i upoznajte pravi srpski fudbal!

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading