GLASAJ I OSVOJI DRESOVE ZA SVOJU EKIPU: MerkurXtip daruje, na redu je Srpska liga Istok!

Autor:

Sport

19.12.2022

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljamo sa čuvenom akcijom koja će ove nedelje pomoći nekom klubu Srpske lige – grupa Istok.

GLASAJ I OSVOJI DRESOVE ZA SVOJU EKIPU: MerkurXtip daruje, na redu je Srpska liga Istok!

Foto: MerkurXtip

Počinje glasanje za dresove, a MerkurXtip je do sada sportskom opremom pomogao mnogobrojne klubove, one koje su njihovi navijači i pratioci izglasali putem društvenih mreža.

Republika

Ove nedelje očekujemo navijače ovih klubova da se angažuju i jednostavnim glasanjem „poguraju“ svoj omiljeni klub do pobede. Radnički Pirot, Budućnost Popovac, Car Konstantin, Radnički Svilajnac, Dunav Prahovo, Meševo, OFK Topličanin Prokuplje, Jagodina, Pčinja, Vlasina Vlasotince, SFS Borac 1904, Timočanin 1921, Timok Zaječar i GFK Dubočica Leskovac su pod svetlima reflektora, a pobedu će odneti jedan od ovih 14 klubova.

Za sve dosadašnje pobede, i klubove kojima smo pomogli, zaslužni su navijači i pratioci MerkurXtipa na Instagramu. Sistem je jednostavan, određen je žreb, a broj glasova iz kola u kolo određuje pobednika. Neretko se dešavaju ogromne borbe rivala i komšija u raznim ligama, gde je za po nekoliko glasova rezultat prevagnuo na jednu stranu, pa vas i ovoga puta pozivamo da navijate i podržite svoj klub. Zato pratite naše objave, glasajte na storijima koji traju jedan dan i navijajte za svoj klub.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading