MerkurXtip „SA TERENA“: Jagodina na putu povratka stare slave! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.11.2022

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sklopu dalje promocije „pravog“ fudbala, MerkurXtip je pokrenuo novi format pod nazivom „Sa terena“, kratku emisiju koja će putujući po Srbiji predstavljati klubove iz nižih liga.

MerkurXtip „SA TERENA“: Jagodina na putu povratka stare slave! (VIDEO)

Foto: MerkurXtip

Naš Marko Grbić šparta Srbijom i prikazuje pravo lice malih klubova koji mogu da ponesu ime i veliki zbog predanog rada i borbe sa problemima koje nosi svakodnevno funkcionisanje.

Republika

Imaćemo priliku da se upoznamo sa nosiocima esencije fudbalske igre u našoj zemlji, a u novoj epizodi donesimo priču o Fudbalskom klubu Jagodina, Srpskoligašu koji uvek ima velike planove, a oni dugoročni vezani su za povratak u elitni rang našeg fudbala.

 

 

Osvajač trofeja u Kupu Srbije u sezoni 2012/13, ima sjajnu infrastrukturu, trenerski i igrački kadar za velika dela i sigurno je da ga očekuje povratak na staze uspeha. Posle tog najvećeg uspeha u istoriji, klub je zapao u male poteškoće, ali se sada sjajno radi s mlađima, seniorski sastav je prepun bonus igrača i najmlađi u ligi. Sve to i još puno zanimljivih informacija o klubu čućete od počasnog predsednika i člana Upravnog odbora Gorana Milanovića, a aktuelni predsednik kluba Novica Milanović istakao je da je plan FK Jagodina da se vrati u Superligu.

Za velike uspehe, potrebni su ideja, ljudi, uslovi i finansije, a čini se da Jagodina ima sve što je potrebno. Navijaćemo za ovaj simpatični kolektiv koji je pokazao da klub posle velikih uspeha ne mora da propadne ili da se ugasi, već da je mala pauza dovoljna za pregrupisavanje i povratka na staze stare slave.

Budite sa MerkurXtipom NA TERENU svake srede u 15h i upoznajte pravi srpski fudbal!

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading