Xtip Stream Emisija: Trener lidera Prve lige Srbije razgovarao je sa Aleksandrom o raznim temama!

Autor:

Sport

30.11.2022

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi format na našem kanalu, dolazi Xtip Stream Emisija. Bavićemo se fudbalskim temama uz sjajne i dokazane sagovornike u ovom sportu, a različitih pozadina, ciljeva i radnih navika. Navikli smo kroz uobičajene formate da je mnogo toga lepog na našoj sportskoj i fudbalskoj sceni, ali spremite se da čujete i drugu stranu medalje.

Xtip Stream Emisija: Trener lidera Prve lige Srbije razgovarao je sa Aleksandrom o raznim temama!

Foto: MerkurXtip

Priče su tu o usponima i padovima kako pojedinaca tako i kolektiva, svim odricanjima koje sport nosi, kao i problemi sa kojima se klubovi, treneri i igrači susreću svakodnevno.

Republika

Imali smo tu čast da u našoj sedmoj epizodi Xtip Stream Emisije ugostimo Zorana Vasiljevića, trenera ekipa IMT koji se takmiči u Prvoj ligi, ali čije ambicije prevazilaze ovaj rang i zato je prevashodni cilj postati Superligaš. Na prvenstvenoj pauzi, IMT je vodeći tim prvoligaškog društva i to sa šest bodova više od najbližih pratilaca beogradskog Grafičara i pančevačkog Železničara. Prošle sezone elita je „pobegla“ u baražu i to zbog golova u gostima, ali očekuje se novi uspeh i zato se radi na infrastrukturi koja će pratiti uspehe ekipe.

 

Vasiljević ima Nacionalnu Pro licencu, a do sada je radio kao pomoćni trener u Vojvodini u kojoj je na više funkcija (čak i vd glavnog trenera) proveo 15 godina, sa novosadskim Kabelom napravio je nekoliko sjajnih rezultata, ali nije bilo dozvoljeno da postane superligaš. U julu ove godine preuzeo je IMT, a sa ciljem da se uđe u elitu.

 

 

Gotovo da nema fudbalske teme koju smo izostavili u druženju sa trenerom Vasiljevićem, pa vam preporučujemo da poslušate sjajnu priču u našoj Xtip Stream „Emisiji“ i saznate mnogobrojne informacije iz najvažnije sporedne stvari na svetu!

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading