MerkurXtip SA TERENA: Marko Grbić ove nedelje nam donosi priču o Slobodi iz Čačka! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.12.2022

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš Marko Grbić šparta Srbijom i prikazuje pravo lice malih klubova koji mogu da ponesu ime i veliki zbog predanog rada i borbe sa problemima koje nosi svakodnevno funkcionisanje.

MerkurXtip SA TERENA: Marko Grbić ove nedelje nam donosi priču o Slobodi iz Čačka! (VIDEO)

Foto: MerkurXtip

U sklopu dalje promocije „pravog“ fudbala, MerkurXtip je pokrenuo novi format pod nazivom „Sa terena“, kratku emisiju koja će putujući po Srbiji predstavljati klubove iz nižih liga. 

Republika

Imaćemo priliku da se upoznamo sa nosiocima esencije fudbalske igre u našoj zemlji, a u novoj epizodi donesimo priču o Slobodi iz Čačka, klubu osnovanom 1948. godine. Ove sezone takmiči se u Zapadno-moravskoj ligi, četvrtom rangu takmičenja.

 

 

Iako je grad možda poznatiji po košarci, Sloboda je jedan od klubova koji veliku pažnju poklanja radu sa mlađim kategorijama i stvaranju igrača za svoj pogon, ali i za srpski fudbal uopšte. Prošle sezone seniorski sastav mogao je da izbori plasman u viši rang, ali im je to pravo uskraćeno. O klubu, usponima i padovima, radu s mladima i planovima i ambicijama za budućnost čućete od Radojice Sretenovića, član Uprave kluba.

Budite sa MerkurXtipom NA TERENU i upoznajte pravi srpski fudbal!

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading