NA PROLEĆE MORAVA U NOVOM RUHU: Uprava vredno radi na poboljšanju uslova!

Autor:

Sport

16.12.2022

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Žitkovcu se radi punom parom.

NA PROLEĆE MORAVA U NOVOM RUHU: Uprava vredno radi na poboljšanju uslova!

Foto: FK Morava Žitkovac

Trećeplasirani tim Zone Centar posle jedne od najuspešnijih polusezona u zimskoj pauzi radi uveliko na jačanju infrastrukture. 

Republika

Morava je već četiri godine član zonskog ranga takmičenja, a ove sezone beleže izvanredne rezultate. Na proleće će krenuti sa treće pozicije na tabeli. Odmah po zavreštku prvog dela prvenstva krenulo se sa radovima oko stadiona.

Radovi na infrastrukturi počeli su postavljanjeg ograde oko terena kao i zaštninih žica iza golova. 


Nakon izrade ograde na stadionu i postavljanje zaštitnih mreža iza golova počela je druga faza sanacije i renoviranja prostorija na stadionu Morave. Objekat je izgradjen još početkom sedamdesetih godina, par puta je saniran, ali sada ide kompletna rekonstrukcija. Upravni odbor kluba iz Žitkovca ne staje sa radovima. Ovo je najveća investicaja u poslednjih 50 godina duge istorije kluba. 

Situacija pre početka radova: 

U Žitkovcu se pored radova na stadionu radi uveliko i na igračkom kadru. Cilj uprave je pre svega da se zadrži okosnica tima i da se ojačaju pojedine pozicije. Planovi za proleće su da se nadmaše rezultati ostvareni u prvom delu prvenstva. 

Radovi napreduju predviđenim tokom:

Morava prolećni deo polusezone otvara protiv ekipe Mladosti na svom terenu, u prvom meču ove sezone rezultat je bio 3:1 za gosta iz Žitkovca.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading