DERBI U POŽEGI: Rampa i Višesava za nastavak trke za prvo mesto!

Autor:

Sport

06.10.2022

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju svi putevi vode u Požegu! Ekipa Rampe dočekuje Višesavu u derbiju osmog kola Zlatiborske okružne lige. Meč je zakazan za 15 sati.

DERBI U POŽEGI: Rampa i Višesava za nastavak trke za prvo mesto!

Foto: FK Višesava Bajina Bašta

Foto: FK Višesava Bajina Bašta

Ekipa Rampe sa učinkom 5-2-0 zauzima drugo mesto na tabeli sa 17 bodova. Zanimljiva činjenica za nedeljni meč je da je ekipa iz Požege oba nerešena ishoda upravo na svom terenu doživela.

Republika

Foto:  

Čajetina i Bakionica su uspele sa gostovanja Rampi odnesu po bod. Nedeljni gost u Požegi sa 16 bodova zauzima treće mesto na tabeli. Višesava ima najbolji napad u ligi sa 22 postignuta i najbolju odbranu sa samo pet primljena gola. Ariljska Rampa je po tom parametru odma iza rivala u nedelju, 19 datih i samo 6 primljenih pogodaka. U duelima prošle sezone domaćini su odnosili pobede rezultatom 3:1.

Rampa (Požega) - Višesava (Bajina Bašta)

Nedelja, 9. oktobar od 11:00

Prvo je Višesava slavila u petom kolu, da bi sredinom prolećnom dela Rampa na svom terenu „povratila" bodove iz Bajine Bašte. U najavi meča izjavu je dao i sportski direktor Višesave, gospodin Nemanja Petrović:

- Posle rutinske odigrane utakmice i očekivane pobede koju smo ostvarili u poslednjem kolu protiv ekipe Gorobilja na domaćem terenu, potvrdivši tako osvojena veoma bitna 3 boda sa gostovanja u Ježevici. U nedelju nas očekuje derbi kola, možda i najteži test u dosadašnjem delu prvenstva sa jednom od boljih ekipa u ligi. Ariljsku Rampu predvodi nekoliko iskusnih igrača. Teško gostovanje, sa ne tipičnim terminom prepodnevnim odigravanja utakmice. Nadam se da nam to neće smetati, jer je za nas veoma bitna predstojeća utakmica i sigurno ćemo se potruditi da u nedelju odemo sa najjačim sastavom. Maksimalno respektujemo ekipu Rampe. Naši ciljevi u ovoj sezoni se znaju, pa se tako nadam da ćemo u nedelju posle poslednjeg zvižduka mi imati više razloga za slavlje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading