Deveto kolo Beogradske zone, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

06.10.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

GSP Polet Dorćol (Beograd) – PKB (Padinska Skela) (subota, 8. oktobar, 11:00).

Deveto kolo Beogradske zone, samo na Xtip Stream-u!

Foto: MerkurXtip/Youtube.com

Tabela kaže da pet timova punopravno računaju na plasman u viši rang iz Beogradske zone, a trenutno su na vrhu GSP Polet Dorćol i PKB, bod manje ima Šušnjar, a veoma blizu su OFK Žarkovo i Barajevo.

 

Dve ekipe sa samog vrha sastaće se u nedeljnom matine programu, a do sada su u osam kola pobedili sedam puta i jednom izgubili. PKB je u prvih šest kola bio maksimalan, ali je u 7. izgubio od Šušnjara kod kuće, što su iskoristili Dorćolci i preuzeli vrh. Što se tiče ekipe sa Dorćola, jedini poraz do sada pretrpela je na gostovanju u Mladenovcu, a sada je u seriji od četiri vezana trijumfa.

Nekada su se ova dva tima sastajala u Srpskoj ligi – grupa Beograd, a sada su u Beogradskoj zoni gde su se sastali prošle sezone kada je svaki tim pobeđivao kod kuće. PKB je slavio 1:0, a na Dorćolu je bilo 2:1 za GSP Polet.

U subotu, 8. oktobra od 11:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite derbi meč Beogradske zone, između ekipa GSP Polet Dorćol i PKB iz Padinske Skele.

 

 

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na našem sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading