NIKO NEMA ŠTO PRIBOJ IMA: Da im pozavide i Superligaši - u gradu na Limu fudbalska bajka traje! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.08.2022

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni uslovi, savestan rad, odlična infrastruktura, dobar tim i poverenje publike predstavljaju osnovne postulate fudbalskog uspeha.

NIKO NEMA ŠTO PRIBOJ IMA: Da im pozavide i Superligaši - u gradu na Limu fudbalska bajka traje! (VIDEO)

Foto: FK Fap

Grad na jugozapadu Srbije sa približno 35.000 stanovnika, prethodne sezone uspeo je da se izbori za povratak u treći rang srpskog klupskog fudbala. Međutim, ono što se može videti na stadionu u ulici Ramila Lavrenčića svakako prevazilazi srpskoligaški karavan.

Ekipa FAP-a na startu nove sezone beleži sjajne rezultate. "Plavi Đavoli" su na ovosezonskoj premijeri na domaćem terenu remizirali sa ekipom Budućnosti iz Arilja (1:1), da bi nakon trijumfa u Požarevcu (2:1) i kod kuće bio ostvaren trijumf. 

Pred gotovo 2.000 ljubitelja fudbala i sporta uopšte, FAP je savladao Mačvu 1929 iz Bogatića rezultatom 2:1 čime se probio na treću poziciju zapadne grupe srpskoligaškog karavana.

Ono što je kuriozitet ovog susreta, jeste činjenica da klub čiji rad podržavaju i "Srpski Telegraf" i portal "Republika.rs", a koji je sa velikom radošću primio saznanje o redovnom praćenju tzv. malih srpskih fudbalskih terena kroz pojekat praćenja nižih fudbalskih liga Srbije, redovno na svojim mečevima ima podršku zavidnog broja gledalaca koja prevazilazi čak i posetu na velikom broju superligaških stadiona.

 

 

U narednom 4. kolu Srpske lige Zapad pred fudbalerima FAP-a biće veliko iskušenje. sledi gostovanje u Čačku aktuelnom lideru ekipi Borca 1926, a očekuje se da predstojeći meč pokaže i dokaže od čega su "Kamiondžije" satkane i da li se već narednog leta u gradu na Limu može gledati prvoligaški fudbal.

- Rezultati mečeva 3. kola Srpske lige Zapad:

Borac 19216 (Čačak) - Polet (Ljubić) 3:1

FAP (Priboj) - Mačva 1929 (Bogatić) 2:1

Budućnost Krušik 2014 (Valjevo) - Mladi radnik 1926 (Požarevac) 3:0

Sloga (Kraljevo) - Budućnost (Arilje) 1:1

Tutin (Tutni) - Rađevac (Krupanj) 3:0

Real (Podunavci) - OFK Mihajlovac (Mihajlovac) 1:1

Smederevo 1924 (Smederevo) - Takovo (Gornji Milanovac) 1:0

Sloga (Bajina Bašta) - Sloga (Požega) 2:0

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading