PRIBOJ JE I TO DOČEKAO: Ekipa FAP-a dovela iskusno pojačanje - ostvarenje ciljeva sada je na dohvat ruke!

Autor:

Sport

26.08.2022

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni fudbaler pojačao redove kluba iz Priboja...

PRIBOJ JE I TO DOČEKAO: Ekipa FAP-a dovela iskusno pojačanje - ostvarenje ciljeva sada je na dohvat ruke!

Foto: Intagram.com/fk_fap1955

Nikola Đurić FK FAP

Ekipa FAP-a iz Priboja na startu nove sezone Srpske lige Zapad ostvarila je po jednu pobedu i remi i trenutno na tabeli zauzimaju šestu poziciju sa četiri osvojena boda.

Na startu ovosezonskog takmičenja FAP je remizirao na domaćem terenu sa ekipom Budućnosti iz Arilje rezultatom 1:1, da bi prethodnog vikenda u Požarevcu savladao nekadašnjeg člana elitnog ranga srpskog fudbala ekipu Mladog radnika 1926 rezultatom 2:1.

 

Već u subotu 27. avgusta u Priboju će gostovati Mačva 1929 iz Bogatića, a na ovom susretu stručni štab FAP-a će moći da računa na iskusnog fudbalera. Naime, novi igrač ekipe iz Priboja postao je Nikola Đurić.

Tridesetdvogodišnji Đurić iza sebe ima bogatu igračku karijeru koja je započela 2007. godine u redovima beogradskog Obilića. Zatim je Đurić nastupao za Voždovac, BASK, Novi Pazar, Čukarički, Rad, novosadski Proleter, Dinamo iz Vranja i OFK Bačku. Kao internacionalac nastupao je u Grčkoj, Albaniji i Crnoj Gori, a u Priboj stiže iz ekipe Inđije čiji je dres nosio prethodnih godinu i po dana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading