NESVAKIDAŠNJA PLJAČKA U NOVOM SADU: Žena sa kapuljačom snimljena na kameri kako krade novac iz frizerskog salona!

Autor:

Hronika

15.12.2023

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je pažljivo osmatrala okolinu, proučavajući raspored kamera pre nego što je pristupila torbi iz koje je ukrala novac.

NESVAKIDAŠNJA PLJAČKA U NOVOM SADU: Žena sa kapuljačom snimljena na kameri kako krade novac iz frizerskog salona!

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/nsuzivo.rs/

Večeras su kamere za video nadzor zabeležile jedan neobičan događaj u frizerskom salonu "Marilyn Style" u Ćirpanovoj ulici u Novom Sadu. Naime, jedna žena sa kapuljačom je ušetala u salon i iz jedne torbe ukrala veću količinu novca.

Kako se vidi na snimku koji je objavljen na Instagram profilu "192_rs", žena je pažljivo osmatrala okolinu, proučavajući raspored kamera pre nego što je pristupila torbi iz koje je ukrala novac. Nakon krađe, žena je mirno napustila salon, ostavljajući iza sebe zbunjene radnike i vlasnike salona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

 


Policija je odmah obaveštena o ovom slučaju i apeluje na sve građane da, ukoliko imaju bilo kakve informacije o ovoj krađi, pozovu policiju na broj 192. Uz pomoć informacija sa snimka i potencijalnih svedoka, policija se nada da će uspeti da identifikuje i uhvati počinitelja ovog nedela.

Iako Novi Sad važi za miran grad, krađe poput ove nisu retkost. Frizerski saloni, kao i ostali lokali u kojima se obavlja gotovinsko poslovanje, često su meta lopova, što stvara dodatnu tenziju među vlasnicima ovakvih objekata. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading