GORI AUTOMOBIL KOD BEŠKE: Zapalilo se vozilo kod mosta na Dunavu! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Hronika

16.10.2023

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovom trenutku nije poznato da li je neko povređen.

 

 

Na autoputu iz pravca Novog Sada ka Beogradu, odnosno nakon što se pređe most kod skretanja za Bešku, trenutno gori vozilo.

Iz zasada nepoznatog razloga automobil se zapalio, a u ovom trenutku nije poznato da li je neko povređen.

 

U poslednje vreme, sve češće možemo primetiti da se automobili tokom vožnje zapale. Uzrok požara mogu biti razni razlozi, a neki od najčešćih uključuju:

1. Kvarove u električnom sistemu: Kvarovi u električnom sistemu vozila mogu uzrokovati kratke spojeve koji generišu toplotu i potencijalno izazivaju požar.

2. Probleme sa gorivom: Curenje goriva zbog oštećenih ili neispravnih cevi, rezervoara ili filtera može izazvati požar.

3. Probleme sa kočionim sistemom: Kočnice koje se nepropisno koriste ili kočioni sistemi koji su preopterećeni mogu stvoriti dovoljno trenja da se zapali toplotom.

4. Probleme sa izduvnim sistemom: U nekim slučajevima, pregrejavanje ili začepljenje izduvnog sistema može stvoriti dovoljno toplote za paljenje okolnog materijala.

5. Sudar ili mehanički kvar: Sudar može oštetiti vozilo na način koji uzrokuje curenje goriva ili kvarove u električnom sistemu, što može pridoneti požaru.

Važno je da održavate svoje vozilo u ispravnom stanju i da redovno proveravate ključne komponente kako biste smanjili rizik od požara tokom vožnje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading