U ELITU SE UŠETAO LOPOV I NAPRAVIO HAOS! Šok SNIMAK iz Šimanovaca, ovo su svi DOKAZI!

Autor:

Zadruga

09.04.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beloj kući se pojavio lopov, a takmičari rijalitija ,,Elita", moralis u da otkriju o kome se radi!

U ELITU SE UŠETAO LOPOV I NAPRAVIO HAOS! Šok SNIMAK iz Šimanovaca, ovo su svi DOKAZI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jutro u rijaliti programu "Zadruga" započelo je uzbudljivo, kada je takmičar "Elite" Darijan Radomirović obavestio svoje cimere da mu je neko ukrao sav novac koji je čuvao kraj kreveta. Odmah je glavna osumnjičena postala Miljana Kulić, bivša devojka Radomirovića, što je izazvalo veliku pažnju i uzbuđenje među učesnicima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Darijan Radomirović napravio haos u Eliti

 


Nakon što je Darijan podelio sa cimerima šokantnu vest o krađi, održan je higijenski sastanak koji je vodila mentorka Gordana Džehverović. Na ovom sastanku, takmičari su saznali da je Darijanu ukraden budžet, što je izazvalo lavinu reakcija među njima. Ivan Marinković je predložio da svako od učesnika Darijanu da neku namirnicu kako bi mu pomogli da preživi ovu nedelju, na šta se većina učesnika složila.

- Rekao mi je Uroš da je Miljana htela da ukrade, iskreno ubeđen sam da je ona - rekao je Darijan pa dodao:

- Nemam ništa sada, ne mogu da verujem! - požalio se Radomirović Nikoli Lakiću.

Nakon ovoga, takmičari su počeli da donose namirnice kako bi pomogli Darijanu, a Nemanja Gačić se pobunio za crnim stolom zbog sve češćih krađa u rijalitiju, pruživši podršku Radomiroviću dajući mu svojih 500 dinara.

- Darijanu je neko ukrao budžet, on će posle sastanka krenuti sa korpom, pa da mu svi damo nešto da jedem - rekao je Ivan, a većina učesnika se složilo sa njegovim predlogom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita 7

 

- Miljana mu nije uzela ništa. Dobila je 3.000, a kupila za 18.000 dinara... - prokomentarisao je Marko Janjušević Janjuš, koji se priključio akciji.

U celoj situaciji, zanimljivo je primetiti da su mnogi bivši, ali i sadašnji učesnici optuživali Miljanu za krađu, dok je istovremeno Marko Janjušević Janjuš stao u odbranu Kulićeve, komentarišući da ona nije uzela ništa, već da je dobila određeni iznos novca i kupila namirnice.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading