POMAHNITALA MILJANA NAPALA DARIJANA U CIK ZORE: Obezbeđenje je izvelo iz spavaće sobe, HAOS u Eliti!

Autor:

Zadruga

29.03.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva je polila svog bivšeg dečka, Bela kuća se digla na noge!

POMAHNITALA MILJANA NAPALA DARIJANA U CIK ZORE: Obezbeđenje je izvelo iz spavaće sobe, HAOS u Eliti!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

Rano jutros je u spavaćoj sobi došlo do haosa između Miljane Kulić i Darijana Radomirovića. Naime, Kulićeva je u trenutku kad su svi spavali upala u sobu i polila bivšeg partnera.

U Belu kuću je odmah uletelo ozbeđenje kako bi sprečilo okršaj, a Miljanu je izveo i Uroš Rajačić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana napravila haos Darijanu

Podsetimo, Miljana i Darijan su pre toga raskinuli, iako je ona nedavno ispričala da oseća da je Radomirović iskreno voli.

- Imala sam intuiciju da ne treba da budem sa Zolom ali je ipak nisam slušala jer tako u ljubavi ne znam da stavim kočnicu. Takođe se sećam da sam napisala Kariću da će Iva Grgurić da pobedi odmah na početku rijaltija i to se i desilo. Imala sam predosećaj za mamu, imala sam neku lošu intuiciju da nešto sa mamom nije u redu i ispostavilo se da ima neku upalu na pankreasu, tako da sam mnoge stvari predvidela u svom životu - rekla je Miljana.

- Kada si napravila pravu odluku slušajući intuiciju? - pitao je voditelj.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana je nedavno izjavila da je Darijan voli

- Nikada, zato što je ne slušam, intuicija mi je govorila jedino za Bebicu da je loš i da ne treba da budem sa njim i ako su svi govorili drugačije i na kraju me je intuicija dobro služila. Tokom boravka u Eliti mi govori da imam teorije zavere ogromne, dovode me do totalnog rasula, u stanju sam da zbog tih zavera doživim nervne slomove, uvek mislim da me neko popreko gleda i da je ceo svet po tome. Mislim da me Darjan voli i da mu je stalo do mene, neke stvari otkucaji srca i ostale stvari su jako strastvene, koliko god ispadao budalasto mislim da me ipak voli, u njegovom zagrljaju se osećam dobro. Takođe sam znala da ne slušam majku za Ivana Marinkovića i imala sam osećaj da to neće uspeti, sto puta sam joj rekla da me pusti na miru - govorila je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading