SANDA REŠIĆ OTVORILA PANDORINU KUTIJU: Obelodanila ISTINU o Mioni, a Ša je udarila po nosu!

Autor:

Zadruga

26.04.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić bez dlake na jeziku!

SANDA REŠIĆ OTVORILA PANDORINU KUTIJU: Obelodanila ISTINU o Mioni, a Ša je udarila po nosu!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen

Pevačica i bivša učesnica rijalitija, Sandra Rešić, oglasila se za naš portal, te progovorila o turbulentnoj vezi Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša. Ona je otkrila da smatra njihov odnos katastrofalnim i da ne vidi nikakvu emociju kod Mione, te da je ona sa njim samo kako bi se vrtela priča. Posavetovala je Aleksića da pronađe neku devojku svojih godina koja ima iste ciljeve i težnje kao i on, a ne da juri klinke koje ga dovode do neprepoznatljivosti.

Foto: Instagram.com printscreen

Sandra Rešić

 

Kako komentarišeš odnos Ša i Mione, ovih dana su pokušali da se primire i da uplove u mirnu luku? Da li smatraš da je Miona iskreno zaljubljena u njega ili ga koristi zbog rijalitija.

- Ja Mionu stvarno ne poznajem i ne mogu da komentarišem kakva je osoba, ono što vidim dok je gledam jeste da je nadobudna i hladna i generalno mislim da je takva prema svima. Sve ovo što čitam i što se piše po portalima dolazim do zaključka da ona njega ne voli, vidim da je njihov odnos katastrofalan i ja ne vidim nikakvu emociju prema Ša. Učestvovala sam u Zadrugama u kojima je Ša bio sa devojakama koje su ga volela, ja u ovoj situaciji ne mogu da primetim neku preteranu emociju prema njemu.

Foto: Red tv printscreen

Sandra Rešić Elita 7

 

- Došlo je do toga da je Ša doveo sebe do neprepoznatljosti, on se čovek totalno izgubio i izobličio, a ja koliko ga poznajem, znam da uopšte nije lud dečko i da je takav tip muškarca da bi sve uradio za devojku. Čak je pričao da je jednu devojku vozio kod bivšeg dečka, toliko o njegovoj ljubomori. Ša je neko ko je svestan situacije ali neće to priznati za tri života, mislim da je došao u period kad ne sme da prizna još jedan poraz u svom životu i sad se drži za slamu spasa da ovo sve nije istina, već je istina nešto što je on idealizovao u svojoj glavi. Nenad priča kako su svi protiv njih i narod i ukućani, ja nisam videla da se bilo ko meša u njihovu vezu i da želi da ih rasturi, čak i njeni roditelji nisu toliko surovi kako je bilo ranije sa drugim porodicama. Ono što Ša neće da prihvati je još jedan poraz i da ga još jedna devojka ne voli. To više nije ni ljubav prema Mioni već je samo opsednutost prema tome da dokaže da ga bar jedna devojka voli - rekla je Sandra za Pink, pa dodala:

 

- On mora da nađe podhitno neku devojku svojih godina i da ne juri više mlađe. Jer ne može da traži od devojaka od 20 godina da imaju iste ciljeve u životu kao i on, njemu je vreme da se skrasi i da ima svoju porodicu a to nažalost traži u pogrešnim devojkama koje su tek počele da žive i izašle iz srednje škole. Da bi dobio ono što želi treba da traži nekog starijeg ko ima iste ciljeve kao on, jer to nikada neće pronaći u devojakama koje su 20 godina mlađe od njega - rekla je Sandra.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading