DOKTORI MILJANE KULIĆ SE HITNO OGLASILI: Stručnjaci otkrili ISTINU, stigla VAŽNA poruka u Elitu!

Autor:

Zadruga

07.05.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktori Miljane Kulić se hitno oglasili!

DOKTORI MILJANE KULIĆ SE HITNO OGLASILI: Stručnjaci otkrili ISTINU, stigla VAŽNA poruka u Elitu!

Foto: ST/Nebojša Mandić/Dragan Kadic, Shutterstock

Tokom jučerašnjeg dana Miljana Kulić dobila je za Vaskrs pisma od porodice, ali i podrške. U jednom od pisama Miljanu su pozdravili lekari i medicinske sestre koje su joj se borili za život, nakon operacije želuca. 

Ova podrška MIljani je mnogo značila, te im se obratila da je dovedu do prvog mesta. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita 7

 

- Miksi, vole te i podržavaju svi lekari iz Nemačke i Kliničkog u Nišu, Urgentnom u Beograud, vode te do pobede! Carice, samo se smej, smej i smej - glasila je poruka, koja je dirnula Miljanu u srce. 

- Utisci, ja redovno viđam svog sina, volim ga najviše na svetu, zbog njega sam ovde, borim se zbog njega. Volim vas najviše na svetu, moju podršku, širom sveta, znam da će paketi stići kasnije, znam da će pokloni stići kasnije! Mnogi bi voleli da uprljam ruke njima, to šta mi izgovaraju, to je monstruozno! Ničiji više stajlig neću komentarisati! Ne mogu sada da se setim, izvini za sve ono što sam priredila juče na Vasrks, ono što sam sebi dopustila, ne mogu da oprostim sebi, Bog neka mi oprosti što nisam uspela da obuzdam svoj bes, ali ovo je rijaliti, napolju poštujem, idem u crkvu! Dovedite me do trona, do prvog mesta, jer to zaslužujem! - poručila je Miljana, nakon što je pročitala sva pisma. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita 7

 

- Lutkice naša lepa, Hristos vaskrese! Želimo ti dug i srećan život, pun radosti i veselja! Ti si naše zlato i sreća najveća! Volimo te neopisivo! Do pobede mudro i promišljeno! Svi smo super, budi u nastavku pravedna, pozdravi i poljubi Žanu i sa njom podeli sve. Na žurkama i proslavama budi najveselija, misli na nas, ne brini ni za šta. Od svih sezona u ovoj imaš najveću! Sneki ti je spremila paket, dobićeš desetog. Tvoji najmiliji, Žeki, Anči, Tića i roditelji - pročitala je Miljana, pa je nastavila da čita i poruke svojih fanova i podrške, koja joj je mnogo značila. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
tina

07.05.2024 15:04

To Marija pisala a ne lekari