MILJANA KULIĆ IZVODI RITUAL NA ELITI! Skandalozni snimak kruži internetom!

Autor:

Zadruga

14.04.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić uhvaćena u svom ritualu!

MILJANA KULIĆ IZVODI RITUAL NA ELITI! Skandalozni snimak kruži internetom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić, poznata rijaliti zvezda, nedavno je posetila salon lepote kako bi sebi priuštila potpuni makeover. Kao prava ljubiteljka lepote i nege, Miljana je želela da sredi svoje nokte i osveži boju kose. Međutim, poseta salonu nije prošla baš onako kako je planirala.

Dok je čekala otvaranje salona, Miljana je odlučila da iskoristi vreme i malo se sunča. Međutim, posle napornih priprema za posetu salonu, sunčeve zrake su je umirile do te mere da joj se prispavalo. Iako nije spavala, Miljani je bilo teško da izdrži umor, što ju je dovelo do neočekivanog sna na suncu. Mnogi su se uplašili kada su je videli da sedi na betonu, sa svim propratnim detaljima na sebi, te su pomislili da izvodi neke rituale. 


Kada je napokon ušla u salon, odlučila je da prvo sredi kosu. Ali umor je bio jači od nje, pa je dok je frizerka prala njenu kosu, Miljana zaspala. Ovaj nesvakidašnji trenutak izazvao je smeh i iznenađenje među osobljem salona, ali i kod samog Miljaninog pratioca.

Nakon što se probudila, Miljana se nasmejala svojoj kratkoj ali slatkoj "dremci" avanturi. Iako je poseta salonu lepote imala neplanirani preokret, to je definitivno bila avantura vredna pamćenja. Miljana je na kraju uživala u svom novom izgledu i izrazila zadovoljstvo pruženom uslugom.

Ova neobična epizoda pokazala je da čak i u najobičnijim situacijama, poput posete salonu lepote, mogu da se dese neočekivani i smešni trenuci. Miljana Kulić, kao i uvek, uspela je da iznenadi svoje pratioce, ali i da pokaže svoju vedru i šarmantnu stranu čak i u najneočekivanijim situacijama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marisneni

15.04.2024 08:38

Bas se vidi da ima romsko poreklo. Podseca i na Zoricu Brunclik. Da li joj je Sinisa tata?