PEVAČICA DOBILA BATINE ZA PRVI MAJ: Ovaj Praznik rada Snežana Đurišić NIKADA neće zaboraviti!

Autor:

Zabava

01.05.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se prisetila anegdote iz detinjstva!

PEVAČICA DOBILA BATINE ZA PRVI MAJ: Ovaj Praznik rada Snežana Đurišić NIKADA neće zaboraviti!

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Snežana Đurišić

Popularna pevačica Snežana Đurišić obožavala je Prvi maj još kao mala i ovo je poseban dan za nju. Za ovaj praznik vežu brojne uspomene, a posebno pamti jedan Prvi maj i kad se probudila uz osmeh na licu, znajući da je pred njom dan pun igre i veselja.

Taj dan pamti kako dobija brojne poklone od familije, ulivajući joj toplinu i ljubav, a sa sestrom je uvek dodatno uživala.

Sećam se kada sam bila mala za 1. maj sestra i ja smo dobijale novu garderobu i lepe haljine. Onda nas mama lepo obuče i mi idemo sa drugaricama, ali morale smo paziti da se ne isprljamo. Sećam se jednog Prvog maja da sam dobila od mame po guzi i to sam zapamtila pošto sam se u svoj toj novoj garderobi isprljala – ispričala je pevačica.

Republika

Foto: ATA Images

Snežana Đurišić se prisetila anegdote sa proslave Prvog maja

Snežana je, inače, posavetovala mlađim generacima da se drže onoga što im najbolje ide, kao što se ona od početka do danas čvrsto držala narodne muzike.

- Imam svoje mišljenje na tu temu koga se držim, jer sam pre svega pevač. Mi smo generacija koja je počela i stvorila karijeru, imena i prezimena u onim vremenima kada se pevalo ono po čemu smo mi poznati. Znači, uklapati se u nove trendove, ja to zovem izlete, možeš onoliko koliko ti dozvoli to neko vreme ili moda, a da ne ugroziš suštinu, odnosno ono što si i po čemu si poznat. Definitivno sam sigurna da danas postojim u ovom vremenu i ovim godinama da branim ono što sam radila celog svog života i da čuvam to, a to je narodna muzika - zaključila je ona za Grand.

Republika

Foto: ATA Images

Pevačica posavetovala kolege

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading